📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zginać robiąc za obciążnik do flagi , chwalebne
Dlatego śmieję się tylko jak żołnierzyki twierdzą że nie mam jaj żeby zostać żołnierzem. Mam za to rozum. Mnie kurwa nikt nie wyhuśta na fladze tylko po to żeby nią mnie później przykryć. Co za jebane tępaki godzą się żeby ktokolwiek traktował ich jak przedmiot.
@garota A tak serio spytam... Gdyby np. ruscy napadli nasz kraj i szli na miasto, w którym mieszkasz... Walczyłbyś?
@Caramon
trzeba być niespełna rozumu żeby odpowiedzieć twierdząco. Od tego jest mięso armatnie zwane patriotami żeby mieć czas na ucieczkę.
trzeba być niespełna rozumu żeby odpowiedzieć twierdząco. Od tego jest mięso armatnie zwane patriotami żeby mieć czas na ucieczkę.
Miles87 napisał/a:
@Caramon
Za to ty jesteś od tego aby w łagrach starsi rezydenci mogli sobie poruchać.
Myśliwiec przeciął linę
no to trzeba przyznać że w tej Kolumbii potrafią z dużych wysokości skakać
Walczyć za taki chujowy kraik jak Polska??A niby po co?Walczy sie nie za bogate kraje, które zapewniają godny byt swoim obywatelom,a nie wschodnioeuropejskie gówno gdzie przeciętny człowieczek dostaje 3000zl (i to już jest sporo! na rękę) Za swój kraj to może walczyć Niemiec,Holender, Kanadyjczyk, Japończyk itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów