📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spieprzają jak straż miejska, widząc jak do legitymowanej babci handlującej czosnkiem, podchodzi jej dwóch podziaranych synów.
Jaki tam musi być rozkład struktur społeczno-państwowych.
Wg mnie wojsko na ulice i strzelać tak długo, aż całe to gówno zutylizują.
Wg mnie wojsko na ulice i strzelać tak długo, aż całe to gówno zutylizują.
Chłopaki pewnie akurat zaczęli przerwę więc sorry.
W grach komputerowych to bywa różnie, ale w życiu lepiej przeżyć, niż dostać pośmiertny medal za głupotę.
W starciu dwóch kiepsko opłacanych policjantów z bronią krótką vs kilku bandytów uzbrojonych w broń maszynową...
...tak, należy ratować życie.
Swoje.
W starciu dwóch kiepsko opłacanych policjantów z bronią krótką vs kilku bandytów uzbrojonych w broń maszynową...
Swoje.
Dalej jesteście za dostepem do broni dla każdego? Pojebane zeby policja bała sie i uciekała....
Wszędzie poza Polską potrafią się bawić bo maja dostęp do broni. Potrzebuję broni..
Oczywiście że jestem za! Tylko nie dla każdego tylko dla rodowitych Polaków którzy harują na ten pierdolony kraj i chuj z tego mamy. Ci co powyjeżdżali nie powinni mieć u nas praw do broni.
dennissliwa napisał/a:
Dalej jesteście za dostepem do broni dla każdego? Poj***ne zeby policja bała sie i uciekała....
Oczywiście że jestem za! Tylko nie dla każdego tylko dla rodowitych Polaków którzy harują na ten pierdolony kraj i chuj z tego mamy. Ci co powyjeżdżali nie powinni mieć u nas praw do broni.
dennissliwa napisał/a:
Dalej jesteście za dostepem do broni dla każdego? Pojebane zeby policja bała sie i uciekała....
Aha
U nas na KMP wszyscy zachowaliby się tak samo.
Masz 5,5 tys pensji, kredyt na mieszkanie i dwójkę dzieci. P-ca to tylko praca, nic więcej. Tu nie ma miejsca na bohaterstwo.
Masz 5,5 tys pensji, kredyt na mieszkanie i dwójkę dzieci. P-ca to tylko praca, nic więcej. Tu nie ma miejsca na bohaterstwo.
W całym Meksyku jest tylko jeden sklep z bronią palną, a praktycznie wszystkie nielegalne egzemplarze pochodzą ze Stanów Zjednoczonych.
dennissliwa napisał/a:
Chłopcze, tam nie ma dostępu do broni. Czytaj i poszerzaj wiedzę - wielokrotnie - zanim napiszesz coś od czapy.
smc napisał/a:
U nas na KMP wszyscy zachowaliby się tak samo.
5,5 tys.??? to bogacze
tam policja nie musi interweniować nawet jak jest świadkiem działań grupy z kartelu, tym zajmuje się marynarka i wojsko
oni są kurwa od wystawiania mandatów a nie rambo
oni są kurwa od wystawiania mandatów a nie rambo
Wyobraźcie sobie żyć w kraju, gdzie banda pajaców ma więcej amunicji od psów.
Wszystkie te HWDP JP dzieciaki by na kolanach gliniarzy błagała o pomoc.
Wszystkie te HWDP JP dzieciaki by na kolanach gliniarzy błagała o pomoc.
SkoPio1 napisał/a:
W grach komputerowych to bywa różnie, ale w życiu lepiej przeżyć, niż dostać pośmiertny medal za głupotę.
Swoje.
W niejednej grze taki rozkład sił też byłby do wycofki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów