Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tuning OK ale dupy za ciężkie.
Taki wieś tuning jest ok? Jeszcze niżej mógł go obniżyć baran.
Może i OK, tylko po chuj się było tak zbliżać. Chociaż w sumie, dla sadola, podwójna uciecha z dwóch idiotów!
tu nie dupa za ciężka ale nawierzchnia nie równa się zrobiła , pod podwoziem zrobiła się górka presto koła nie miały styku z nawierzchnią i zaczęły iść iskry i zarzuciło faceta.
tak czy inaczej taki taki taning to wiocha
tu nie dupa za ciężka ale nawierzchnia nie równa się zrobiła , pod podwoziem zrobiła się górka presto koła nie miały styku z nawierzchnią i zaczęły iść iskry i zarzuciło faceta.
tak czy inaczej taki taki taning to wiocha
Miał air ride i powietrze mu spierdoliło z układu przez np pęknięty wężyk i usiadł.Dlatego te gówno nie ma homologacji drogowej w normalnym kraju
nawierzchnia nie równa się zrobiła , pod podwoziem zrobiła się górka presto koła nie miały styku z nawierzchnią i zaczęły iść iskry i zarzuciło faceta.
Z takimi teoriami zawstydziłbyś macierewicza Nierówno to ty masz pod sufitem.
Pomijajac zjebanie wiesniaka w scirocco to ta piszczaca meska cipka na lewym pasie tez sie nie pokazala z dobrej strony... (podobnie jak ta motopipa co miala wiecej szczescia niz rozumu)... siedzi w martwym punkcie a jak zaczyna miotac cebulakiem to zamiast chamowac i czaic baze to jedzie dalej bezwiednie jak typowa zona chinczyka w bialym suvie.
Niektórzy właśnie tak mają. Zauważyłem, że jakoś nie ogarniają tego, że to oni jadą, tylko to świat za oknami im się przesuwa i jakby nie wiedzieli, że mają na to jakiś wpływ.
A tak o Scirocco mówiąc, to w sumie żaden tuning. Tuning, to Irmsher robił Oplowi, albo Cosworth Fordowi. To polegało na ulepszaniu auta.
To, co tu widać, to jest "custom". Połączenie murzyna i motoryzacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów