Pomysł co najmniej szatański
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobry pomysł, zrobić identycznie tylko, że z świniakami i napierdzielać po największym muzułmańskim państwie jakim są Niemcy. Ot by się sypały allahakbary haha
chyba adminowi się kurwa nudzi... usunął mi dzis komentarz pod jednym postem, a teraz patrzę sobie jak ludze komentują ten samochód i oczom nie wierze. Były tu dwa komenty, pierwsze. Jeden coś w stylu ze to Bongmobil jest, a drugi śpieszący z wyjasnieniem, że to idioto nie są kraby tylko raki.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Czemu założyłeś nowe konto?A nieważne,masz ciekawe hobby,za materiał własny piwko.
kuooo napisał/a:
Auto Bongmana?
po prostu admin nie pamięta Bongmana i tego od czego jest ten serwis, dlatego tyle syfu tu ostatnio wrzucają
Ja jedną głupią wrzutą "sprawiłem" (bo to w sumie świętej pamięci Bongman sprawił), że każdy go z krabami kojarzy. Ale tu... na Boga... Są raki!
(PS. Chodzi o ten temat: sadistic.pl/worecznica-czyli-kraby-zombie-istnieja-vt241700.htm )
(PS. Chodzi o ten temat: sadistic.pl/worecznica-czyli-kraby-zombie-istnieja-vt241700.htm )
Bardzo dobrze, że ktoś poruszył w koncu temat bongmana. Otóż chciałbym zauwżyć, że on zniknął z tej strony w najlepszym dla siebie momencie. Zobaczcie co się tu teraz dzieje. Dziecinada w komentarzach, na głównej lipa nad lipami. Tylko hard się jakoś trzyma (nie licząc rozwalonych łuków brwiowych itp.). Wydaję mi się, że trzeba postąpić w ten sam sposób. Bongman był od zawsze naszym mentorem sucharów i wypada teraz pójść w jego ślady i usunąć konto. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów