📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jakby reporter miał broń to te małpy by spierdalały albo miały dodatkowe dziurki.
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu opierdolą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za pojebany kraj, ta ameryka...
cys23 napisał/a:
Teraz zastrzel takiego imbecyla, który kradnie przed kamerą ustawioną mu prosto w ryj, a cała zgraja podobnych imbecyli zrobi protest, bo rasizm...A w trakcie protestu opierdolą wszystkie sklepy dookoła, a nikt nie może nic powiedzieć, bo rasizm...Co za pojebany kraj, ta ameryka...
a w europie to lepiej niby jest? u nas nawet nikt nie sprobuje do nich strzelic...
cys23 napisał/a:
Jesteś bystry jak te czarnuchy z filmiku. To Afryka kurwa a nie Ameryka.
czarny czarnemu czarnym
Gimme gimme mudafaka, hue hue hue mujiny.
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Jakim kretynem trzeba być, żeby okradać kogoś przed kamerą?
Niezłe uwstecznieńce, jeszcze pare lat i będzie trzeba pisać kodeks karny zwierząt.
Czarny czarnego opierdolił hahahahahhahahahahahahahahahaha
człowiek człowiekowi wilkiem
a czarnuch czarnuchowi czarnuchem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne chujemuje)
a czarnuch czarnuchowi czarnuchem
(taaaaak, wiem kiwi i te inne chujemuje)
no to naprawdę trzeba być niedorozwojem, żeby okraść kogoś przed kamerą telewizyjną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów