16Vampir bije kolejne rekordy, 8,65s na 1/4 mili!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@Up Redukcja masy dla lepszych osiągów )
*sypki drift po blacie*
900KM, jeździ na benzyne E85, Najnowszy rekord: 8,65s 266km\h
obecnie najszybszy Golf na świecie
Przyspieszenie
0-100kmh w 2,3s
0-200kmh w 5,4s
100-200kmh w 3,1s
waga 1135kg bez kierowcy
16Vampir Golf MK2 AWD 1,8L 16V Turbo 4 Motion Garrett GTX4202R
900KM, jeździ na benzyne E85, Najnowszy rekord: 8,65s 266km\h
obecnie najszybszy Golf na świecie
Przyspieszenie
0-100kmh w 2,3s
0-200kmh w 5,4s
100-200kmh w 3,1s
waga 1135kg bez kierowcy
@up Z kierownicą to pewnie osiągi spadają do poziomu osiągów Matiza...
@ ToJaTenOn
Zapraszam na pure performance forum
Żeby się fani golfa nie jarali to jest BMW e21 które takiego wciąga nerką na śniadanie
7,88 na 1/4 mili
]
i wheelie
Zapraszam na pure performance forum
Żeby się fani golfa nie jarali to jest BMW e21 które takiego wciąga nerką na śniadanie
7,88 na 1/4 mili
]
i wheelie
@up a Ty żebyś się zbytnio nie jarał tym BMWozem to ten golf to akurat street legal, a wyżej załączona bmw to torowy samochód...
spokojnie by mógł urwać te kilka dziesiątych sekundy, ale na dragstripowym torze
@up
Ale tym gólfem możesz pojeździć po ulicy, a tymi bmw i tym czymś już nie, więc co ty syneczku pierdolisz.
Ale tym gólfem możesz pojeździć po ulicy, a tymi bmw i tym czymś już nie, więc co ty syneczku pierdolisz.
UP
To sobie znajdź czas najszybszej Polskiej Supry tej 1500 konnej . I nią jakoś możesz normalnie jeździć po ulicy więc nie wiem co się prujesz . PS BMW jak i Gólf ssą po całości.
To sobie znajdź czas najszybszej Polskiej Supry tej 1500 konnej . I nią jakoś możesz normalnie jeździć po ulicy więc nie wiem co się prujesz . PS BMW jak i Gólf ssą po całości.
@up ta supra ma 1500 koni na specjalnym wyścigowym paliwie, a na E98 tylko 600. Golf jeździ na E85
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów