Śmiech kamerzysty bezcenny!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest kurwa maszyna. Drżyjcie narody.
golf 2 to jeden z najwytrzymalszych, najporządniejszych wozidup na codzień jakie znam .
wyprowadzony wlot powietrza - teoretycznie każda fura powinna dać radę tak przejechać. Dziwi mnie natomiast, że nie zalało mu rozdzielacza napięcia - często przy mocnych ulewach dostaje się tam wilgoć. Jednak jak dobrze go zabezpieczyli to nie ma tam zbytnio co nawalić.
Za kilka lat go sprzeda i Twój syn nim będzie jeszcze jeździł
Wychodziłeś w ciągu ostatnich dwudziestu lat z domu?
Golf II tak samo jak Opel Calibra - kultowy wózek do wożenia wiejskich buraków na dyskoteki. Ile ja już postów na Onecie i WP napisałem na temat tych gównowozów to głowa mała. Gnojki nie pamiętają legendarnych burakowozów bo urodzili się później ale w latach '90tych Golf II i Calibra to były wozy lepsze od drabiniastych z OSP.
mikmas napisał/a:
A mnie w dieslu wcale to nie dziwi - bo ciężko jest zalać coś czego auto nie ma.Dziwi mnie natomiast, że nie zalało mu rozdzielacza napięcia
@up
Koledze chyba chodziło o regulator napięcia, a on akurat jest, bez różnicy czy samochód ma silnik Diesla czy benzynowca.
Koledze chyba chodziło o regulator napięcia, a on akurat jest, bez różnicy czy samochód ma silnik Diesla czy benzynowca.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów