📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
dlatego ja jezdze fiatem, nikt mnie dresem nie nazwie, nikt nie powie , ze bmw to to, vw to tamto... Fiat dobry jest... 5lat go mam , 0 usterki
Mockba napisał/a:
Choćby miał 5000 koni i 0,1 do setki, to zawsze pozostanie golfem - samochodem do wożenia ogórków.
A twój pierwszy samochód (o ile w ogóle jakiś kiedykolwiek miałeś) to pewnie było BMW albo Mercedes, co?
misio1631 napisał/a:
widzę ktoś z calibra teamu...jak ktoś kto preferuje ople ma czelność narzekać na VW
a tu sie kolega myli, poprzednio mialem vectre b v6, teraz vectre c w kombiaku i planuje omege b fl 3.2 :]
Golf zawsze pozostanie golfem i nie ma sensu pakować w to auto kasy...
Pamięta ktoś filmik o mocnym maluchu który do 200km/h miał mniej niż ta kupa złomu?
PS: Życie jest za krótkie aby jeździć golfem...
Pamięta ktoś filmik o mocnym maluchu który do 200km/h miał mniej niż ta kupa złomu?
PS: Życie jest za krótkie aby jeździć golfem...
Mockba napisał/a:
Choćby miał 5000 koni i 0,1 do setki, to zawsze pozostanie golfem - samochodem do wożenia ogórków.
Mockba coś ty taki wulgarny?
Nie rozbiłeś przypadkiem ostatnio swojej dwudziestoletniej zdezelowanej BM-ki przy nieudolnej próbie driftu na śniegu?
może ktoś mi wyjaśnić jak to działa, że zmieniając biegi, cały czas drążek ciągnie do siebie ?
babycow napisał/a:
dlatego ja jezdze fiatem, nikt mnie dresem nie nazwie, nikt nie powie , ze bmw to to, vw to tamto... Fiat dobry jest... 5lat go mam , 0 usterki
no właśnie fiatem, może kiedyś kupisz samochód
UP@ sekwencyjny wybierak, chyba z hydraulicznym sprzęgłem
Nie lubię golfów ani innych vag-ów gdyż te auta nie nadają się do niczego. Sam robię na serwisie VW-Audi i powiem tyle, że nie ważne jakby się starać i ile pieniędzy wydać to te auta nie będą nadawać się do niczego więcej jak do oglądania. Nie lubię VW też z jednego powodu gdyż jestem "polaczkiem" i nie lubię hitlera a vw to pamiątka po nim.
Aktualnie nikt. Lepiej zostać przy autach produkowanych rocznikiem do 2001-2002 maks, reszta to szit który musi paść. Zaraz ktoś pewnie wyskoczy, że ma auto z 05 roku i jest zajebiste. Może być zajebiste ale w większości tych aut naprawa pomijająca serwis albo drogiego mechanika wyspecjalizowanego i ze sprzętem jest nie możliwa. Dziękuje dobranoc.
no zgodze się, ale tutaj mówimy o mk2, które jak malucha przecinakiem i młotkiem naprawisz wiec o chuj CI chodzi?
Uwaga, jestem ekspertem:
samochody skończyły się w 2000roku, stare auta miały duszę, styl, teraz jest plastik i chujwiedzące komputery, bez serwisu ani rusz, co chwila coś się pierdoli, już nie mówię o nowoczesnych dieslach, dwumasy, wtryski, turbiny, gówno wyprodukowane tylko w celu wyjechania poza bramy fabryki ...
Stare BMW, Audi, Mercedesy, Volvo... nawet gdyby trafiłby się teraz Golf mkII GTI w stanie "mint" to bym nim jeździł....nie widzę się w nowych autach, jak patrzę na plasticzanego Hujdaja sąsiada to gardło rodzi pawia...
Swoją drogą, w aucie z filmiku Golfa jest ile? 15-20%?
samochody skończyły się w 2000roku, stare auta miały duszę, styl, teraz jest plastik i chujwiedzące komputery, bez serwisu ani rusz, co chwila coś się pierdoli, już nie mówię o nowoczesnych dieslach, dwumasy, wtryski, turbiny, gówno wyprodukowane tylko w celu wyjechania poza bramy fabryki ...
Stare BMW, Audi, Mercedesy, Volvo... nawet gdyby trafiłby się teraz Golf mkII GTI w stanie "mint" to bym nim jeździł....nie widzę się w nowych autach, jak patrzę na plasticzanego Hujdaja sąsiada to gardło rodzi pawia...
Swoją drogą, w aucie z filmiku Golfa jest ile? 15-20%?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów