18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dziamian 2012-01-18, 23:49
padaka napisał/a:

Nie wiedziałem że ludzie mogą być tak zacofani i ograniczeni ... Jak ma 600-800 koni i da koleś w opór to wątpliwe że koła utrzymają przyczepność !
Widzę większa część ludzi z sadola myśli że jazda autem ogranicza się do zalania fury i zamknięcia drzwi

nie sztuką jest jeździć po swoim osiedlu, sztuką jest umieć jeździć i czerpać z tego radość
Zgłoś
padaka 2012-01-18, 23:54
Dzimi napisał/a:

nie sztuką jest jeździć po swoim osiedlu, sztuką jest umieć jeździć i czerpać z tego radość

Widzę kolejny normalny człowiek ! co poradzić , takie ludzie ...
Sam się nie mogę doczekać aż jutro swoim 1.8t w góry polecę .... ;]
Zgłoś
Dziamian 2012-01-19, 0:00
padaka napisał/a:

Widzę kolejny normalny człowiek ! co poradzić , takie ludzie ...
Sam się nie mogę doczekać aż jutro swoim 1.8t w góry polecę .... ;]

dobre silniczki swoje potrafią zrobić
Zgłoś
squorpion 2012-01-19, 9:57
pierwszy filmik z golfem jakiego zakatowałem a drugi z hondą jaką wczoraj rozjebauem
Zgłoś
sith5 2012-01-19, 14:15
Przeciez to kompresor, proponuje zajrzeć na civic-forum albo civic-klub jest tam pare takich projektow.
Zgłoś
idzior 2012-01-20, 12:29
Czas zacząć bać się "golfiarzy" a V-tec to też ścierwo... długo długo nic o jest zmienna faza rozrządu 2sek. pizda i znów zmiana biegu zanim wejdzie na obroty.... i tak do końca
Zgłoś
padaka 2012-01-23, 2:00
sith5 napisał/a:

Przeciez to kompresor, proponuje zajrzeć na civic-forum albo civic-klub jest tam pare takich projektow.

wyjdź i nie wracaj bo się poniżasz , albo włącz głośniki ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów