📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby on na prawdę tak przyspieszyl, to koleś nie byłby w stanie utrzymać kamery w rękach. Taki fake jak ładne niemki
Też mam golfa. Troche sprany ale takie najlepsze.
Hrabia Drapula, nie mam wg samochodu.
zeetox, tak faktycznie, powinno go wypierdolić przez okno.
zeetox, tak faktycznie, powinno go wypierdolić przez okno.
trochę się wypowiem w tym temacie bo miałem okazję przyglądać się takiem projektowi robionemu od podstaw i jest to możliwe aczkolwiek na standardowym liczniku od golfa dwójki (a zakładam że silnik był z Golfa 3) takie cuda się dzieją i są porządne przekłamania na liczniku, przyśpieszenie jest niesamowite i jest to do osiągnięcia (jak się ma trakcję) a dwa, że licznik się zamknął zanim obroty poszły do końca, to tylko mówi o tym, że linka od prędkościomierza została standardowa od golfa 2 na starym liczniku dwójki i dla tego tak to wygląda, ale ten kto chce to będzie to rozumiał i chciał zrozumieć, a ten którego to nie będzie interesować, będzie chciał mnie zmieszać z błotem, proszę bardzo, pożywka podana do stołu, ale radzę najpierw sobie poczytać o tym
zgodze sie z Dzimim,to nie fake,na YT jest drugi jego filmik z auta za nim,i jak go mija,to jest jak najbardziej mozliwe
Gdyby on na prawdę tak przyspieszyl, to koleś nie byłby w stanie utrzymać kamery w rękach. Taki fake jak ładne niemki
Kurwa jak nie wiesz, to się nie udzielaj. Zapomniałem jak to się dokładnie nazywało, muszę się z tym przespać
Tu masz inne filmiki:
"Ja jebie umrę" to już kultowy filmik
Gulf II to lekka konstrukcja, jak się wrzuci napęd na 4 buty, VR6 to auto już lata, nie mówiąc o uturbieniu tego zestawu Z każdego auta można zrobić potwora jeśli ma się $ więc nawet z gówniany Golf może budzić emocje, prawie takie jak Honda
Gulf II to lekka konstrukcja, jak się wrzuci napęd na 4 buty, VR6 to auto już lata, nie mówiąc o uturbieniu tego zestawu Z każdego auta można zrobić potwora jeśli ma się $ więc nawet z gówniany Golf może budzić emocje, prawie takie jak Honda
Hmmm... na jazdę od świateł do świateł wystarczy
Nawet...
Nawet...
to nie zaden fejk poprostu jak turbina zaczela pompowac pelna para przednie kola stracily przyczepnosc i zaczely napierdalac z maksymalna predkoscia na tym biegu ot cala filozofia
ale chujowa ta nawigacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów