📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Filmiki wrzucone w komentarzu to civic VI gen, projekt jest do znalezienia na civicklub, nie wiem czy nie był ostatnio na sprzedaż.
A nad czym tu dyskutować? Po prostu miota nim jak szatan!!!
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
niby wszystko fajnie ale ani silnika nie wyjebało ani w nic nie przyjebał...
to że wskazówka zapierdala w chwilę do 200 to nie znaczy że już tyle jedzie a tylko tyle, że nie ma trakcji w tym wsio lansie
Boze. po pierwsze to nei VR6 tylko ABF + T , po drugie , auto jest odchudzone , i wazy pewnie ok. 700 kg , po trzecie Przy odprezeniu silnika i wsadzeniu odpowiednio duzego turbo wraz z calym potrzebnym do tego osprzetem, i porzadnym strojeniu jak np. za pomocą komputera stand alone typu MegaSquirt te silniki sa w stanie wyciagnac nawet 800 hp. Najlepiej w tym momencie policzyc stosunek mocy do masy i bedziecie wiedziec dlaczego to przyspieszenie jest takie a nie inne!
A ten szybki przeskok predkosci to zwyczajny brak trakcji.
litości....
NIE ZNASZ SIE TO KURWA NIE PIERDOL !!!
A ten szybki przeskok predkosci to zwyczajny brak trakcji.
litości....
NIE ZNASZ SIE TO KURWA NIE PIERDOL !!!
I tak nie kumam, mój mózg zatrzymał się na robieniu kamiennych grotów... ale piwko leci
Widać że to nie fake bo miał fajne zegary po środku
jeden z nieliczny aut marki VW który mi się podoba to własnie Golf 2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów