Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mi parę miesięcy temu jakiś kurwa element między skrzynią a silnikiem pękł i zablokował mi się samochód na czwartym biegu, do mechanika ze trzy kilometry miałem, ale... po zakorkowanej Warszawie napakowanej światłami... Sprzęgła nawet nie spaliłem, ale co najmniej 5 razy mi zgasł, obciach jak chuj jak się inni z boku patrzyli na moje próby ruszania....
Mogłeś zajrzeć pod maskę i wrzucić 2-jke, Niestety istnieje prawdopodobieństwo, że upierdoliłbyś sobie rączki i lakier na paznokciach uległby zarysowaniu.
Mogłeś zajrzeć pod maskę i wrzucić 2-jke, Niestety istnieje prawdopodobieństwo, że upierdoliłbyś sobie rączki i lakier na paznokciach uległby zarysowaniu.
widziałeś kiedyś co jest pod otwartą maską? Tak się głupio składa że element sterujący biegami jest gdzieś na dole z tyłu za silnikiem, w przypadku diesla, który z reguły jest nieco większy od benzyniaka jakim kurwa cudem go sięgnąć zaglądając pod maskę może mi podpowiesz?
I to ze świeżo pomalowanymi paznokciami?
Perfidnie przekozaczył
edit: a zwłaszcza w gixie którym jedzie nie wiem jaka to pojemność bo sie plastikiem nie interesuje, ale ten badziew ma na tym pierwszym biegu do 170km/h więc wiesz co możesz w tym wypadku z hamulcem zrobić
Istnieje też ryzyko zjebania czegoś na środku skrzyżowania i koniec jazdy. Zgadzam się z kolegą wyżej, nie zawsze tak się da, szczególnie kiedy jest ruch a ty nie możesz nawet wrzucić luzu, żeby zepchnąć samochód (no chyba, że znajdziesz ze czterech rosłych kawalerów, co cię popchną).
Zna ktoś tytuł tej piosenki w tle ?
Darude - Sandstorm
[do moderacji: sprowokował mnie]
mam takiego w litrze ii nie wyciąga na 1 170 tylko 140 ;P
@up ' ten badziew ma na tym pierwszym biegu do 170km/h więc wiesz co możesz w tym wypadku z hamulcem zrobić '
mam takiego w litrze ii nie wyciąga na 1 170 tylko 140 ;P
Bo masz pewnie 600 albo jeździsz na tanim zamienniku z larrsona, a nie na oryginalnych częściach, chodzi o napęd. Niestety polaków nie stać na oryginalne części
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów