Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech mi ktos wytłumaczy co determinuje kolor skóry?
Zawartość melaniny w skórze
Jesteście poj***ni, zastanawiam sie ile macie p*zdy lat. Tak jak wy myślałem w wieku 12 lat. Do czego ten swiat zmierza?
Żyjecie w j***nym średniowieczu czy na Podlasiu gdzie od 2 tygodni jest internet i wcześniej murzyna nie widzieliscie.
Jesli sytuacja była by odwrotna to na 100% p*zdeusze by pisali, ze j***na małpa zabiła czlowieka.
Sprawdz statystyki policyjne to sie może dowiesz co determinuję kolor skóry i pochodzenie... Zaraz ludzi od dzieci wyzywasz sam mając pewnie 21 na "karku". Ogarnij sie i nie rób z siebie pajaca. Inna sprawa "88" masz od tak sobie czy znaczenia nie pojmujesz i jesteś jeszcze większym kretynem?
PS. Jeśli to był pracujący murzyn szkoda, a tych "kosynierów" jest kurwa coraz więcej w Europie przez bambusów i ciapaków jebanych... Biegaja z nożami albo chodzą stadami to inni też biorą i się napędza spirala posiadania. Druga sprawa to suchoklatesy... Nie czują się bezpiecznie i biora noże. Widziałem pojebane rzeczy... Nawet taki leszcz na swoich rodziców z dwoma nożami wyleciał... Świat się stacza
Jesteście pojebani, zastanawiam sie ile macie pizdy lat. Tak jak wy myślałem w wieku 12 lat. Do czego ten swiat zmierza?
Żyjecie w jebanym średniowieczu czy na Podlasiu gdzie od 2 tygodni jest internet i wcześniej murzyna nie widzieliscie.
Jesli sytuacja była by odwrotna to na 100% pizdeusze by pisali, ze jebana małpa zabiła czlowieka.
Sam jesteś pizdeusz jeśli wierzysz w równość rasową, multikulti i inne komunistyczne idiotyzmy wymyślone dla stworzenia nowego człowieka.
Ja wiem że wy tolerancyjni to widzicie że ktoś jest inny dopiero jak jest katolikiem albo narodowcem.
nie nawidze nożowników, jebana patola
Trzeba było już całkiem kurwa z grubej rury - nie na widze.
Patola powiadasz?
Jesteście poj***ni, zastanawiam sie ile macie p*zdy lat. Tak jak wy myślałem w wieku 12 lat. Do czego ten swiat zmierza?
Żyjecie w j***nym średniowieczu czy na Podlasiu gdzie od 2 tygodni jest internet i wcześniej murzyna nie widzieliscie.
Jesli sytuacja była by odwrotna to na 100% p*zdeusze by pisali, ze j***na małpa zabiła czlowieka.
Ale od Podlasia to Ty się odpierdol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów