📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakoś arabskich szlaczków napisanych przez muzułmanów potępiających terroryzm tam nie widzę...
było do przewidzenia, że szturm dzielnych lewaków, uzbrojonych w kredę przeprowadzi szturm i z potencjalnych kozojebów zamachowców nie zostanie nawet mokra plama.
Kobiety i pedały malują kredą chujki na chodniku
Mężczyźni walczą z terroryzmem
wolałbyś żeby było na odwrót ?
Mężczyźni walczą z terroryzmem
wolałbyś żeby było na odwrót ?
@up Akurat ci na zdjęciu to nawet kiwnąć palcem nie mogą w tej sprawie jak im ktoś nie wyda rozkazu.
O kurwa! Piszą kredą na chodnikach wyrazy oburzenia! Muzułmanom musiało w pięty pójść...
na harda z tym
@lapps Dzięki bogu mamy jeszcze w kraju prawdziwych patriotów
którzy w potrzebie nie zawahają się wyjebać szybę w kebsie
by pomścić ofiary zamachu.
Możemy spać spokojnie, oko za oko, szyba za śmierć rodaka
którzy w potrzebie nie zawahają się wyjebać szybę w kebsie
by pomścić ofiary zamachu.
Możemy spać spokojnie, oko za oko, szyba za śmierć rodaka
4 osoby nie żyją, kilka walczy w szpitalu o życie, co by tu napisać? O już wiem przypomnę wszystkim wokół, że jestem homo!
I żadnych mandatów? To po murach nie wolno pisać a po chodniku już tak? Ok.
"We are not afraid" Taaa, a jebnąć im tam petardę pod nogi i by spierdalali w trymiga!
Jak można tak brutalnie traktować tych biednych terrorystów? Gdzie jest ONZ? Gdzie Konwencja Genewska? No gdzie?
.
.
.
A tak serio: co to kurwa za gejoza? Na pestki do pepeszy was nie stać? Ile te kilka gram ołowiu teraz by problemów rozwiązało....
.
.
.
A tak serio: co to kurwa za gejoza? Na pestki do pepeszy was nie stać? Ile te kilka gram ołowiu teraz by problemów rozwiązało....
We are not afride!!! Im say, bat ju szud, ju dond lern nating.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów