Utrata panowania nad pojazdem, którym odbywało się pędzenie po autostradzie, powoduje uderzenie w barierę ochronną, przez co poślizg następuje i dosyć szczęśliwe się uratowanie. Ptasi móżdżek z tego kierowcy skoro jechał z szybkością taką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fantastico jedyne co osiągasz tymi durnymi opisami to to że ich nikt nie czyta bo się nie da... Osobiście przestałem je czytać i odpalam tylko filmik lub oglądam zdjęcia, jak jest więcej tekstu to po prostu pomijam twoje posty....
Dobrze chujowi tak, nauczy się nie zapierdalać po drodze pełnej samochodów.
typowy ćwoczek z bmki
to nie jest byle jakie bmw tylko jakaś Mka, bo zapierdala neiziemsko
@up, to emCZY e46...
Złudne wrażenie zapierdalania na tym filmie, kamera szerokokątna która powoduje tylko wrażenie dużej prędkości
Złudne wrażenie zapierdalania na tym filmie, kamera szerokokątna która powoduje tylko wrażenie dużej prędkości
Marka zobowiązuje...
Chłop jak widać wyznaje też zasadę:"Ja to jezdże bez pasów,bo żeby mnie potem po wypadku mogli wyciągnac a nie sie spale żywcem"
nie_mam_pomyslu_na_nick napisał/a:
Ktoś tu ma ból dupy że go nie stać na BMW
Ja rozumie mieć ból dupy o Ferrari, Astona, Lambo ale kurwa BMW... to tak choćby powiedzieć, że ktoś ma ból dupy o Nokie
No i te ściszone radyjko z myślą, ja pierdole jaka siara....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów