📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś jak z wieżą Eiffel, też im się w trakcie budowy zawaliła, a już byli bliscy ukończenia, I tak rusztowanie do dzisiaj stoi
Na PW w Warszawie studenci zapytali prof czemu Azjaci dostają lepsze oceni niż nasi, prof odpowiedział że on po tamtych mostach nie będzie chodził
Janusz_k napisał/a:
Na PW w Warszawie studenci zapytali prof czemu Azjaci dostają lepsze oceni niż nasi, prof odpowiedział że on po tamtych mostach nie będzie chodził
Pomyliłeś SWPS z PW.... Nie ma za co...
Przecież tylko początek i koniec nie wytrzymał, reszta ok!
Podobno kierownikiem budowy był Sasin. Most poza standardowym gównem i dyktą był jeszcze wzmocniony milionami kartonów ryz zadrukowanego papieru. 20 minut przed jebnięciem dał tłita: "Mam dobre wieści, jadę na otwarcie czegoś wielkiego"
Za dużo piasku za mało gówna ,źle przygotowana zaprawa
żarty żartami, ale oglądając zdjęcia, oni na serio powiązali to chyba taśmą i trytytkami...
Przeciętniacy myślą że jak China pobudowała 9999999 km dróg i torów w 30 lat to jest taki sam standard jak w europie...
Pokazujesz im nagrania jak ludzie palcem grzebią w "bentonowych" filarach i nadal nie pojmują że jeżeli polska to kraj z kartonu.
Top chiny i Indie to kraj z suszonego gówna.
Pokazujesz im nagrania jak ludzie palcem grzebią w "bentonowych" filarach i nadal nie pojmują że jeżeli polska to kraj z kartonu.
Top chiny i Indie to kraj z suszonego gówna.
nowynick napisał/a:
Pomyliłeś SWPS z PW.... Nie ma za co...
Tutaj bez znaczenia czy chodzi o Polibudę czy inną wyższą gdzie uczą projektowania konstrukcji.
Za komuny a nie wiem czy i później nie, studenci z Azji byli traktowani łagodniej żeby byli chętni następni na studia które dla nich są płatnę więc o kasę chodziło.
To czego się nauczą było mniej istotne, w końcu w Polsce mostów nie będą budować, no i widać efekty ich pracy
@Halman Ty nie rozumiesz tej idei. Tu nie chodzi o to, żeby zbudować, a o to, żeby budować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów