W Barinas State mieszczącym się w Wenezueli doszło do próby rabunku, w której to rabowany zostaje po zrabowaniu torebki postrzelony przez policjanta będącego w pobliżu. Następuje wypadnięcie rabusia przez szybę i dobicie go solidnym kopem w ryja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Szkoda, że go ta połówka szyby nie dokończyła. Ale kop też zacny, piwko
Ja wiem, że wrzuca dużo filmików... pasujących do portalu... ale na Boga... tego się nie da czytać do kurwy! Masło, masło.. masło masło. Mniej więcej. Boże... jak ty szkołę skończyłeś... jakąś z "debilami" ? Przecież nikt tak nie pisze... nikt tak nie mówi... jakieś minimum szacunku do Polskiego języka... Czytaj to dwa razy albo i 10 zanim coś napiszesz.. Jak ty porozumiewasz się z ludźmi? Na migi? Czy chodzisz kanałami razem ze szczurami?
surojak napisał/a:
Ja wiem, że wrzuca dużo filmików... pasujących do portalu... ale na Boga... tego się nie da czytać do kurwy! Masło, masło.. masło masło. Mniej więcej. Boże... jak ty szkołę skończyłeś... jakąś z "debilami" ? Przecież nikt tak nie pisze... nikt tak nie mówi... jakieś minimum szacunku do Polskiego języka... Czytaj to dwa razy albo i 10 zanim coś napiszesz.. Jak ty porozumiewasz się z ludźmi? Na migi? Czy chodzisz kanałami razem ze szczurami?
Przecież ten debil to robi specjalnie. Raz dostał bana za trolling to napisał że wymyśli coś innego. No i wymyślił. Takiego kretyna trzeba po prostu ignorować bo inaczej tylko mu napędzasz chęć do kolejnego debilizmu. Dziwię się że mody go jeszcze tolerują bo na ich miejscu bym go dawno wypierdolił w kosmos ale niestety Sadol się własnymi prawami rządzi.
Kurwa to nie czytaj opisów jak się nie podobają. Ja tak robię, ale nie mam bólu dupy, a poza tym fantastico ratuje portal materiałami. Gdyby nie on to na głównej byłby kwejk, lub inne gówno.
Szacunek dla policjanta, który od 00:20 rzuca się na uzbrojonego w pistolet bandytę i stara się go obezwładnić, choć mógłby go zastrzelić, co jest rzeczą w obu amerykach bardzo popularną.
"w której to rabowany zostaje po zrabowaniu torebki postrzelony" powinno być rabujący zostaje po zrabowaniu postrzelony , ale co ja tam wiem ledwo przedszkole skończyłem
jak ktoś okrada ludzi i jeszcze przy tym rani lub zabija kogoś to jeżeli w czasie interwencji policji taki bandzior zostanie ranny to powinno się mu odmawiać pomocy medycznej. Po co ratować takiego pasożyta?
Live is brutal and i like it.
Nie rozumiem kurwa dlaczego w takiej sytuacji nikt mu przynajmniej nie stanął na dziurze po kuli zesrałby sie z bulu a taki but powinien odrazu na kichawe lecieć słabiutko pewnie wróci do kumpli z pierdla jeszcze za darmo go wyleczą i nakarmią gdzie jest bóg Zeus z pierunami na takich skurwieli..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów