Pl-boy Sokół Jaskół VIIKurwaaaaaaaa. Człowieku. "WYMUSIŁ SPOWODOWANIE WYPADKU" !!! Co to kurwa jest. Przyznaj się lepiej od razu, że masz na imię Ahmed i jesteś na jakiejś zjebanej wymianie studentów uniwersytetu radomskiego. Kto tak mówi. Kto tak pisze. Człowieku.
Straszny chuj z tego skutera w takim razie jak wymusił spowodowanie wypadku.
Heh.... może zamiast się tak podniecać wejdźcie na jego profil
Taki styl....
"Skuterem tego pokroju nie da się wykaraskać z uderzenia busa w niego, w dodatku z wymuszeniem."
Heh.... może zamiast się tak podniecać wejdźcie na jego profil
Taki styl....
czy bycie niedouczonym gimbazjalistą jest jakimś stylem...?
Nie zycze smierci, ale kilka polamanych kosci tak...
twój nic jest adekwatny do opisu
czy bycie niedouczonym gimbazjalistą jest jakimś stylem...?
Ja mam 50000 piw, a ty nawet nie 500 ... nie masz oceniać mnie prawa w tonie takim!!
Kurwaaaaaaaa. Człowieku. "WYMUSIŁ SPOWODOWANIE WYPADKU" !!! Co to kurwa jest. Przyznaj się lepiej od razu, że masz na imię Ahmed i jesteś na jakiejś zjebanej wymianie studentów uniwersytetu radomskiego. Kto tak mówi. Kto tak pisze. Człowieku.
1 temat i pffff...się mądrzy jak jakiś nauczycielka.
Stary, pamiętaj - nie od razu Rzym zbudowano. Trzymaj się tego. Kiedyś w końcu się uda!
Ja mam 50000 piw, a ty nawet nie 500 ... nie masz oceniać mnie prawa w tonie takim!!
1 temat i pffff...się mądrzy jak jakiś nauczycielka.
chłopie, mówię ci: nie pij tyle. i naucz się pisać, bo jeśli faktycznie nie jesteś gimbusem, to masz wielki problem. a może robisz to specjalnie? jeśli tak, to przestań, bo jest to żałosne...
a ilość "piw" nie ma tu żadnego znaczenia. no chyba, że uważasz, że to wstawianie głupich filmików cię w jakiś sposób nobilituje, czy "cóś".
chłopie, mówię ci: nie pij tyle. i naucz się pisać, bo jeśli faktycznie nie jesteś gimbusem, to masz wielki problem. a może robisz to specjalnie? jeśli tak, to przestań, bo jest to żałosne...
a ilość "piw" nie ma tu żadnego znaczenia. no chyba, że uważasz, że to wstawianie głupich filmików cię w jakiś sposób nobilituje, czy "cóś".
Więcej piw mam, to jestem lepszy. To działa jak woda na młyn. Nie kłóć się świeżaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów