Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą kilka dni temu kupowałem dla swojego nowego szczeniaka karmę i nagle wyjebał alarm w sklepie. Napierdalały wszystkie systemy alarmowe i zakrywając uszy typek powiedział, że to test systemu alarmowego w całym centrum - czyli w każdym sklepie napierdalało.
W tym czasie można było wynieść ze sklepu dowolną rzecz bo wszystkie alarmy były odpalone i pracownik by nie skapował się czy ty coś kradniesz czy to test alarmu.
Odpalone były bramki, alarmy przy produktach itp. itd.
No z zoologicznego ciężko było mi wynieść 14kg karmę za 220zł aby się nie skapowali ale obok był neonet i tam wszystko piszczało więc zaradna cyganka by spokojnie wjebała sobie kilka laptopów pod spódnicę i wyszła.
Czyli od dzisiaj na telefon mówimy tablet?...
W opisie było, że "tablet", ale mów jak chcesz...
Jakby w opisie było, że to laptop to też byś napisał laptop?
Przecież kurwa widać co te dzieciaki 'kradną' i to nie jest tablet ani głowica termonuklearna kim jong una....
@up
Przecież kurwa widać co te dzieciaki 'kradną' i to nie jest tablet ani głowica termonuklearna kim jong una....
To ta pora miesiąca?
Kupić Ci czekoladę z orzechami?
@up
Szkoda ze na filmie widać dokładnie jak dzieciaki kradną Tablet...
z zoologicznego ciężko było mi wynieść 14kg karmę za 220zł
Cielęciną karmisz psy?
Czyli od dzisiaj na telefon mówimy tablet?
Swoją drogą kilka dni temu kupowałem dla swojego nowego szczeniaka karmę i nagle wyjebał alarm w sklepie. Napierdalały wszystkie systemy alarmowe i zakrywając uszy typek powiedział, że to test systemu alarmowego w całym centrum - czyli w każdym sklepie napierdalało.
W tym czasie można było wynieść ze sklepu dowolną rzecz bo wszystkie alarmy były odpalone i pracownik by nie skapował się czy ty coś kradniesz czy to test alarmu.
Odpalone były bramki, alarmy przy produktach itp. itd.
No z zoologicznego ciężko było mi wynieść 14kg karmę za 220zł aby się nie skapowali ale obok był neonet i tam wszystko piszczało więc zaradna cyganka by spokojnie wjebała sobie kilka laptopów pod spódnicę i wyszła.
Tyle tekstu musiałeś napisać, żeby się pochwalić, że taką drogą karmę kupujesz? Naprawdę myślisz, że kogoś tutaj choćby w minimalnym stopniu pierdoli to czy, ile masz kasy, na co Cię stać, albo czy jeszcze oddychasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów