Rosja jest trochę za nami w tych sprawach i komputer jeszcze się nie przyjął wśród dzieci. Ciekawe jak będzie za 10-15 lat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szach mat ateiści.
@dertaz
Urodziłeś się przed upadkiem komunizmu, wówczas nie mieliśmy takich rozrywek jakie odnajdują dzieciaki i młodzież w obecnych czasach; srajfony, konsole, etc...
Urodziłeś się przed upadkiem komunizmu, wówczas nie mieliśmy takich rozrywek jakie odnajdują dzieciaki i młodzież w obecnych czasach; srajfony, konsole, etc...
aż łezka w oku sie kręci jak to widzę , pamiętam jak robiłem z kolegami tak samo skakało sie z garażu na garaż czasy podstawówka a teraz dzieciaki z podstawówki skaczą tak samo tylko że w minecrafcie albo coś ...
Skakalo sie tak za malolata, gralo w kapsle, noze. Trzepak to byl stol konferencyjny
Filmik trzyma lepiej w napięciu niż połowa filmów Polskiej kinematografii
Piwko.
P.S
Domagam się o warna dla tego pana powyżej. Nie życzę sobie by ktoś obrażał moje uczucia religijne. (nie dotyczy allaha)
Piwko.
P.S
Domagam się o warna dla tego pana powyżej. Nie życzę sobie by ktoś obrażał moje uczucia religijne. (nie dotyczy allaha)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów