Na ostrą ammo to nie wygląda tym bardziej te iskry z lufy
Byle wydech w samochodzie zmodyfikowany przez Bastiana potrafi walić marchewami z tyłu, a prosta, gwintowana lufa nieco szersza niż ta od długopisu, czy słomki z Maca nie będzie walić językami ognia? Zapraszam na strzelnicę oraz do lektury:
pl.wikipedia.org/wiki/T%C5%82umik_p%C5%82omienia
A egzekutorów do wykonania wyroku śmierci znalazłbym lepszych w pierwszym z brzegu ośrodku DPS z dałniakami. Walili na oślep pestkami zamiast podejść szybkim krokiem i walnąć w łeb, czy dobrze przymierzyć z 10m. A tutaj dopiero 3 kula trafiła w ciało, a potem chcieli trafić w głowę, ale rozpraszał ich pies oraz drąca ryja baba. Widać, że osrali zbroję i chcieli uciec. Już gang Olsena był skuteczniejszy.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerByle wydech w samochodzie zmodyfikowany przez Bastiana potrafi walić marchewami z tyłu, a prosta, gwintowana lufa nieco szersza niż ta od długopisu, czy słomki z Maca nie będzie walić językami ognia? Zapraszam na strzelnicę oraz do lektury:
A egzekutorów do wykonania wyroku śmierci znalazłbym lepszych w pierwszym z brzegu ośrodku DPS z dałniakami. Walili na oślep pestkami zamiast podejść szybkim krokiem i walnąć w łeb, czy dobrze przymierzyć z 10m. A tutaj dopiero 3 kula trafiła w ciało, a potem chcieli trafić w głowę, ale rozpraszał ich pies oraz drąca ryja baba. Widać, że osrali zbroję i chcieli uciec. Już gang Olsena był skuteczniejszy.
To postrzelaj ślepą a później ostrą, nagraj to i zobacz różnicę. Ślepa amunicja jest zagniecona i zalana czymś zywicopodobnym.
To postrzelaj ślepą a później ostrą, nagraj to i zobacz różnicę. Ślepa amunicja jest zagniecona i zalana czymś zywicopodobnym.
Strzelałem kapiszonami jako szczyl, ślepą i ostrą amunicją. Mam dla Ciebie złą wiadomość - w ciemności z każdej wydobywa się płomień, a im więcej ładunku prochowego tym więcej ognia! . Kurwa, i co teraz?
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerStrzelałem kapiszonami jako szczyl, ślepą i ostrą amunicją. Mam dla Ciebie złą wiadomość - w ciemności z każdej wydobywa się płomień, a im więcej ładunku prochowego tym więcej ognia! . Kurwa, i co teraz?
Ziomeczku ja nie pisze że z ostrej czy ślepej nie ma ognia z lufy tylko że strzelając z ślepej sypią się iskry,które powstaja z niedopalone go ładunku prochowego, gdyż ten nie dopala w przeciwieństwie do ostrej gdzie pocisk robi kompresję oraz z pozostałości uszczelniacza na czubku łuski. Do niwelacji błysku używa się tłumików płomienia, które rozprężają strumień gazów zmniejszając temperature.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów