18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
leonidkacap 2023-09-16, 20:59 21
kurwa jakieś święto czy coś skaczą drą ryja a gościu sobie śpiewa
Zgłoś
Maras0803 2023-09-16, 21:16 31
A co on jest kurwa, robocop?
Zgłoś
Na ostrą ammo to nie wygląda tym bardziej te iskry z lufy
Zgłoś
radek225 2023-09-16, 21:59 9
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Na ostrą ammo to nie wygląda tym bardziej te iskry z lufy

Byle wydech w samochodzie zmodyfikowany przez Bastiana potrafi walić marchewami z tyłu, a prosta, gwintowana lufa nieco szersza niż ta od długopisu, czy słomki z Maca nie będzie walić językami ognia? Zapraszam na strzelnicę oraz do lektury:

pl.wikipedia.org/wiki/T%C5%82umik_p%C5%82omienia

A egzekutorów do wykonania wyroku śmierci znalazłbym lepszych w pierwszym z brzegu ośrodku DPS z dałniakami. Walili na oślep pestkami zamiast podejść szybkim krokiem i walnąć w łeb, czy dobrze przymierzyć z 10m. A tutaj dopiero 3 kula trafiła w ciało, a potem chcieli trafić w głowę, ale rozpraszał ich pies oraz drąca ryja baba. Widać, że osrali zbroję i chcieli uciec. Już gang Olsena był skuteczniejszy.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Z................w 2023-09-16, 22:03 3
Na końcu jakaś dupna małpa wyskoczyła
Zgłoś
radek225 napisał/a:

Byle wydech w samochodzie zmodyfikowany przez Bastiana potrafi walić marchewami z tyłu, a prosta, gwintowana lufa nieco szersza niż ta od długopisu, czy słomki z Maca nie będzie walić językami ognia? Zapraszam na strzelnicę oraz do lektury:
A egzekutorów do wykonania wyroku śmierci znalazłbym lepszych w pierwszym z brzegu ośrodku DPS z dałniakami. Walili na oślep pestkami zamiast podejść szybkim krokiem i walnąć w łeb, czy dobrze przymierzyć z 10m. A tutaj dopiero 3 kula trafiła w ciało, a potem chcieli trafić w głowę, ale rozpraszał ich pies oraz drąca ryja baba. Widać, że osrali zbroję i chcieli uciec. Już gang Olsena był skuteczniejszy.

To postrzelaj ślepą a później ostrą, nagraj to i zobacz różnicę. Ślepa amunicja jest zagniecona i zalana czymś zywicopodobnym.
Zgłoś
joti 2023-09-16, 22:29 17
O co chodzi z tym kaszojadem walącym pięścią rannego w plecy? Jakiś lokalny rytuał uzdrawiający?
Zgłoś
JanJankowski 2023-09-16, 22:35 5
Kurw co za chuj usunął mój post?
Zgłoś
marioglaz 2023-09-16, 23:02 2
te bydlo ma problemy ze zgraniem przyzadow celownivzych oni strzelaja jak z rozdzki harego potera

aj tam aj tam
Zgłoś
SkoPio1 2023-09-16, 23:03 2

Ślepa amunicja jest zagniecona i zalana czymś zywicopodobnym

Nie.
;>
Zgłoś
kamil2c25 2023-09-16, 23:33
Ja pierdole co za dzieciaki na końcu
Zgłoś
radek225 2023-09-16, 23:43 2

To postrzelaj ślepą a później ostrą, nagraj to i zobacz różnicę. Ślepa amunicja jest zagniecona i zalana czymś zywicopodobnym.

Strzelałem kapiszonami jako szczyl, ślepą i ostrą amunicją. Mam dla Ciebie złą wiadomość - w ciemności z każdej wydobywa się płomień, a im więcej ładunku prochowego tym więcej ognia! . Kurwa, i co teraz?

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
radek225 napisał/a:

Strzelałem kapiszonami jako szczyl, ślepą i ostrą amunicją. Mam dla Ciebie złą wiadomość - w ciemności z każdej wydobywa się płomień, a im więcej ładunku prochowego tym więcej ognia! . Kurwa, i co teraz?

Ziomeczku ja nie pisze że z ostrej czy ślepej nie ma ognia z lufy tylko że strzelając z ślepej sypią się iskry,które powstaja z niedopalone go ładunku prochowego, gdyż ten nie dopala w przeciwieństwie do ostrej gdzie pocisk robi kompresję oraz z pozostałości uszczelniacza na czubku łuski. Do niwelacji błysku używa się tłumików płomienia, które rozprężają strumień gazów zmniejszając temperature.

Zgłoś
amfad 2023-09-17, 0:38 1
Zero instynktu samozachowawczego, już po pierwszym strzale powinien udawać umarlaka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów