Uwaga na głośniki, żona mnie opierdoliła, że nawet przez słuchawki było słychać to darcie pizdy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kanarinios( Canarinhos)? Teraz wiem czemu kontrolerów biletów zwą kanarami
W Brazylijskim Autobusie, czasem nos ma głos!
Szkoda że opisu nie czytałem wcześniej… wydarło pizdę u mnie o 5:30 ze nawet sąsiedzi coś sapali na dole o „darciu pizdy”
Dzieci ktore porwałeś , ktore gwałcisz codziennie w piwnicy nazywasz żonami ? Kreatywnie . Trzeba to rozpowszechnić
MaxLosI napisał/a:
No co?, pomagają wysiąść niezdecydowanym...
i to jak kurturarnie nogami pomagają..
Uwaga na głośniki, żona mnie opie**oliła, że nawet przez słuchawki było słychać to darcie p*zdy.
To dlaczego nie była w kuchni?
To dlaczego nie była w kuchni?
kirkor1245 napisał/a:
Uwaga na głośniki, żona mnie opie**oliła, że nawet przez słuchawki było słychać to darcie p*zdy.
ja pierdole prawie się śniadaniem udusiłem
„Uwaga na głośniki”
Kto normalny ogląda (tego typu, w takim miejscu) filmiki z internetu z włączonym głosem?!
;>
Kto normalny ogląda (tego typu, w takim miejscu) filmiki z internetu z włączonym głosem?!
;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów