Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopie nie przy jedzeniu. Grube baby są bardziej obrzydliwe niż filmy z egzekucji czy obcinania głów.
Już mi te śniadanie coś nie wchodzi... Na basen też dziś nie pójdę.
krwawiące ścierwo musi wejść do tej wody...nie można poczekać...
mynameisgod napisał/a:
krwawiące ścierwo musi wejść do tej wody...nie można poczekać...

PabloSkills napisał/a:
Już mi te śniadanie coś nie wchodzi.
W takim razie spróbuj to śniadanie - tak jakbyś był Polakiem.
;>
Maciora itp. spoko, tylko moim zdaniem to nagrywająca na tym filmie dużo słabiej wypadła, zamiast pomóc koleżance (skoro zna jej imię to koleżanka lub znajoma), to ją nagrywa i wrzuca do internetu. Może i jest sadolką, ale też jest zwykłą k🤬ą, która takim czynem właśnie ogłosiła że nie warto mieć jej nawet jako znajomej, tylko trzeba trzymać się od niej z dala.
Idealni sadole, młodzi bogowie, bez wad i kompleksów, królowie życia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie