Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Banda Popaprancow ma jeszcze bardziej a pewne mózgi od pisiorow.
Żeby tylko później płaczu nie było jak jeden z drugim kogoś zaszlachtuje bądź się rozerwie w imię zasad najbardziej pokojowej religii na świecie
Przykre , że jesteśmy tak oglupionym narodem by tego nie dostrzegać a na zachodzie już pewnie niemiaszki czy żabojady zacierają ręce bo zwolni im się "kilku" potencjalnych lekarzy czy prawników na rzecz Polski, która przecież jest tak zacofana że trzeba ją ubogacić kulturowo.
A podobno to elektorat PiSu jest najbardziej zmanipulowany i ślepo podąża za przekazem partyjnym.
a ci zabici to Szwedzi (tacy od potopu)? czy to tacy "szwedzi" co jebią kozy?
Raczej ci co wyjebali nasze Panie kiedyś jak kozy .
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.
No tak, bo bez tych kwot to myśmy żadnych nielegalnych imigrantów z bliskiego wschodu tutaj nie wpuścili. ŻADNYCH! A te bajki o płaceniu za wizy to wymysł opozycji niepoparty faktami. No bo przecież znacznie lepiej wydać w ciągu 3 lat ponad 3 miliony wiz, niż przyjąć do siebie 2 tysiące ludzi xD
Nasz kraj jest zbyt nieatrakcyjny, a my zbyt nietolerancyjni, raczej nieprędko u nas
Niedługo będziesz musiał być tolerancyjny
donaldzik będzie kazał się dostosować do nowych realiów.
"Przyjmiemy każda ilość uchodzcow"
Dlatego zmieniłem zdanie w sprawie powszechnego dostępu do broni. Kiedyś byłem za, ale po tym co tu czytam, jestem przeciw. Broń w rękach prawicowego kretyna to zagrożenie większe niż zużyty granatnik w rękach komendanta policji.
Tyle, że sprawca identyfikuje się z Państwem Islamskim (któremu ustrojowo najbliżej jest do komunizmu, a konkretniej bolszewizmu) a broń posiadał nielegalnie. No jak chuj jest to argument, żeby zakazywać prawakom posiadania legalnej broni czego jeszcze byś zakazał, bo twój ograniczony umysł nie jest w stanie pojąć, że nie stanowi to zagrożenia? Od razu to ustalmy, bo może po prostu niczego nie można, bo zlewaczały sadolowy przegryw piwniczak ma takie zachcianki.
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.
Xd referendum z dupy po wpuszczeniu 200 tysięcy ludzi i nowej umowy na wizy. U nas nie ma socjalu i trzeba pracować. Już wiele krajów zmienia narrację. Jeszcze parę lat i każdy będzie anty imigracja
Pisdy też wpuścili w chuj czarnych i beżowych.W 2018-19 w moim mieście prawie ich nie było widać,a teraz to jest ich na prawdę bardzo dużo.Wychodze wczoraj z siłowni, która znajduje się w galerii handlowej,a tam prawie białych nie było widać...wyjebane mam w pisy i peosy i resztę komuchów z rządu ale nie ma co się oszukiwać - pisuary po cichu wpuszczali kolorowych,a teraz PeO będzie wpuszczało z uśmiechem na ustach.
Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować...
Trzeba być mentalnie na poziomie 3latka żeby nie rozumieć co te "referendum" miało na celu i jacy oszuści je przygotowali.
Pierdolisz i to jeszcze niezgrabnie
Referendum no dzban roku
buahahaha widzę na wschodzie bez zmian, to referendum to miała być podkładka dla PiSu do usprawiedliwiania swoich akcji, pomijając wpływ na wynik wyborów. Nie słyszałeś o aferze wizowej? Już Ci Twoja ulubiona partia naściągała różnej maści ludków. Na sadolu gorzej niż na wykopie...
Referendum no dzban roku
Brakowało mi pytań:
- czy chcesz zniesienia podatków
- czy chcesz aby program partii był programem narodu i prawdziwych patriotów
Taaa
Postawili płot, a teraz referendum czy ten płot ma być....
Referendum to jeden wielki żart. Pytania też z czapy były
Przeciez od 2015 wysylali ich jeszcze wiecej niz za PO do nas, a potem jeszcze poza wysylaniem sprzedawali hurtowo wizy na bazarze w afryce...
słychać wycie? Znakomicie, wracaj do stodoły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów