Już niedługo u nas
Nasz kraj jest zbyt nieatrakcyjny, a my zbyt nietolerancyjni, raczej nieprędko u nas
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Już niedługo u nas
Tak kurwa, już od dziś. A jak nie? To będziesz zawiedziony?
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.
Gówno warte było to referendum, w Unii nie tak się walczy o swoje interesy. Pisiaki nigdy nie walczyli, potrafią tylko szczekać na Brukselę i na Niemca ku uciesze idiotów.
Godzina 19:00 podjechały dwa patrole pod hotel w którym pracuje, alert terrorystyczny 4 poziomu. Jak kończyłem zmianę o 23:00 wciąż siedzieli pod hotelem, dobre chłopaki trochę z nimi pogadałem. Sprawa wygląda tak że parę dni temu paru Szwedów spaliło Koran na filmiku i wrzucili to do neta, w ramach zemsty brudas stwierdził że będzie to dobry moment na odwet gdyż akurat trwal mecz Szwecja - Belgia i poszedł strzelać z AK. Podobni kierował się w stronę stadionu na którym już działa się rozruba.
Czyli kretyn, krótko mówiąc. Na Sadolu też takich pełno, tylko wygięci w drugą stronę. Dlatego zmieniłem zdanie w sprawie powszechnego dostępu do broni. Kiedyś byłem za, ale po tym co tu czytam, jestem przeciw. Broń w rękach prawicowego kretyna to zagrożenie większe niż zużyty granatnik w rękach komendanta policji.
wręcz przeciwnie
Gówno warte było to referendum, w Unii nie tak się walczy o swoje interesy. Pisiaki nigdy nie walczyli, potrafią tylko szczekać na Brukselę i na Niemca ku uciesze idiotów.
Czyli kretyn, krótko mówiąc. Na Sadolu też takich pełno, tylko wygięci w drugą stronę. Dlatego zmieniłem zdanie w sprawie powszechnego dostępu do broni. Kiedyś byłem za, ale po tym co tu czytam, jestem przeciw. Broń w rękach prawicowego kretyna to zagrożenie większe niż zużyty granatnik w rękach komendanta policji.
tak bo ten beżowy osobnik napewno ma tą broń legalnie
O to właśnie lewicowym lamusom chodzi żebyśmy w obliczu zagrożenia byli bezbronni. Ja też nie jestem za dostępem do broni jak w USA ale coraz więcej sprowadza się tu takich beżowych osobników skąd on miał to AK? Za coś takiego cała ta Unia do dymisji.
I kretyni mówisz? Bo Koran spalili? Dziś za to jutro odstrzeli taki Twoją matkę albo siostrę bo mu sie nie spodoba że w burkach nie chodzą….
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.
Banda Popaprancow ma jeszcze bardziej a pewne mózgi od pisiorow.
Żeby tylko później płaczu nie było jak jeden z drugim kogoś zaszlachtuje bądź się rozerwie w imię zasad najbardziej pokojowej religii na świecie
Przykre , że jesteśmy tak oglupionym narodem by tego nie dostrzegać a na zachodzie już pewnie niemiaszki czy żabojady zacierają ręce bo zwolni im się "kilku" potencjalnych lekarzy czy prawników na rzecz Polski, która przecież jest tak zacofana że trzeba ją ubogacić kulturowo.
Chuj im na ryj za to wpuszczanie kogo popadnie i politykę uległości i podległości wobec przyjezdnych. Niech nie zapomną odwołać świąt, żeby szmatoglowych nie urazić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów