📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Koleś (chyba koleś) coś wyczuł w suficie kilka sekund przed tym, ale telefonik kurwa ważniejszy xd
Typowa chińska mikrokawalerka z kartonu 3x3 metry. W polaczkowiu deweloperzy też już takie budują.
Beka_XD napisał/a:
Typowa chińska mikrokawalerka z kartonu 3x3 metry. W polaczkowiu deweloperzy też już takie budują.
To jest mikroapartamentowec w stylu szwedzkim się nie znasz Polaku brudasie patusie ....
Osobiście mnie to bawi te wszystkie fikuśne nazwy by czasem tego nie określać budą dla psa albo toi tojem
silwerbalk napisał/a:
To jest mikroapartamentowec w stylu szwedzkim się nie znasz Polaku brudasie patusie ....
Chuj mnie to, czy to mikroapartamentowiec, czy nikrokawalerka, tak samo, jak chuj mnie to, czy twoja stara zaszła w ciążę, jak ją z kolegą braliśmy na dwa baty bez gumy!
Trzeba przyznać, że kitajec miał pecha. W całym tym kurniku nawet monitor mu ze stołu nie spadł i mały budda dalej sobie macha na półce.
Beka_XD napisał/a:
Chuj mnie to, czy to mikroapartamentowiec, czy nikrokawalerka, tak samo, jak chuj mnie to, czy twoja stara zaszła w ciążę, jak ją z kolegą braliśmy na dwa baty bez gumy!
A to moja wina że cię deweloper w chuja zrobił
i kupiłeś budę dla psa za cenę willi z basenem .... I teraz masz jakieś żale do świata
widział ale komórka była ważniejsza. wiec mamy dachowanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów