Zdewastowanie dwójki kroczącej wprost przed koparkę koparką, która najechała na niefrasobliwych przechodniów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick napisał/a:
Chińczycy to walczą z przeludnieniem jak tylko mogą...
Się nie śmiej z chińczyków. Za parę lat zielone koparki z logiem zus będą po ulicach na emerytów polować.
Obok są pasy, zamiast przejść jebanymi pasami, to robią sobie jakieś kurwa skróty, normalnie chińska wersja Halinki z córką.
Eee tam, dwóch do piasku a w tym samym czasie 30 nowych się urodziło
Ciekawe czy przeżyli. No ale w sumie to logiczne że idąc środkiem ulicy nawet nie patrzę czy coś jedzie...
Młodemu pękła banka raczej nie przeżył, ciężko jest zdefiniować, określić, podsumować intelekt sposób życia w innych krajach, dla mnie to czysta abstrakcja że tacy ludzie istnieją, bardziej głębsza refleksją w kwestii egzystencjalnej, co ci ludzie mają w bani? (pytanie retoryczne)...
W Chinach mają prostsze sposoby żeby określić kto ma pierwszeństwo. Jak w coś przypierdolisz i możesz jechać dalej to znaczy że miałeś pierwszeństwo.
Słabe być to gdyż przejechanie człowieka następuje oponami a nie gąsienicami
Kurwa ta po lewej wygląda jakby się wylała, kończyny pewnie do amputacji.
Milej mi się zrobiło jakoś po obejrzeniu tego. Dziś mi też jeden idiota jakieś 5-10 metrów przed pasami mi się wjebał prawie pod auto. Nawet się kurwiszon nie obejrzał. Piesi myślą, że są kurwa niezniszczalni przez swoje myślenie typu "pieszy to w każdym wypadku jest poszkodowany, więc na mnie będą uważać". Bym w gościa pierdolnął, to kto wygrywa taką walkę? Gość, co ma wgniecenie w aucie i pokrywa koszty leczenia, czy typ, który prawdopodobnie skończy na wózeczku bez dalszych perspektyw na stojącą kuśkę? Kurwa w chuj ludzi to jak gołębie wchodzą na drogę i zamiast przeprosić, że wylałem sobie w stojaczku przez danie po heblach kawę na spodnie/tapicerkę, to patrzy spod byka z wyższością i wzrokiem mówiącym "a spróbuj wejść tym zderzakiem w moją aurę". Chuj w dupę takim ludziom. O.
Oni to kurwa głusi byli i ślepi chyba... co za ludzie...:O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów