📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wychowanie to raz dwa , a tu jest napierdalanie
Tam jest zero szacunku i litości dla drugiego człowieka a ludzie oczekują że oni zwierzęta będą szanować.
Sam mu sugeruje w którą nogę... to pewnie tylko taka zabawa
No, i dlatego żółta rasa jest najinteligentniejsza! Na chuja się uganiać za gówniakiem po całym podwórzu! Upalować i zrobić swoje! Mógł co prawda trochę lepiej uwiązać, poręczniej...
Pedicabo ego vos et irrumabo
kochany tatuś
myślałem że ona idzie go uratować a ona go jeszcze lepiej przywiązała-prawdziwy instynkt macierzyński
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Prawdopodobnie chodzi o to że dzieciak nie wyrabiał norm w swojej fabryce... Bynajmniej dzieci które były uczone na sportowców jak nie wykonywały swoich norm to były bite.
Mam trójkę dzieci - często wkurwiają mnie niemożebnie. Kilka razy zastanawiałem się czy jednak klaps nie będzie dobry. Ale po tym co tu zobaczyłem stwierdzam, że jednak rozmowa i inne niefizyczne kary to dobry pomysł.
@Musashi_Miyamoto
Sprawdź w słowniku znaczenie zwrotu "bynajmniej", bo robisz z siebie durnia. Taka koleżeńska wskazówka.
Sprawdź w słowniku znaczenie zwrotu "bynajmniej", bo robisz z siebie durnia. Taka koleżeńska wskazówka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów