📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Piwko za muzykę, bo urzekła mnie w jakimś stopniu
My się podniecamy a w Ameryce to normalka, nawet przecież większe się widuje.
Pewnie Royala z Hamburga wozi
Panie weź se Pan ściągnij Euro Fuck Truck Simulator i daj Pan Kurwa spokój.
ps: mogliby DLC wypuścić z dziwkami przy trasie
(grałem, polecam)
ps: mogliby DLC wypuścić z dziwkami przy trasie
(grałem, polecam)
Gest kolesia z 1:49 mówi wszystko - ktoś kto ma dużego nie potrzebuje dużych zabawek
Scania to królowa więc z szacunkiem !
Dobra nuta leci.
@jacekmatys
mam 99% pewności że ten jacht występował w filmie pt "Rock'n'Rolla" i należał do Uriego, bogatego ruska w Londynie bajerował na nim tak prawniczkę Stelle. Ma się tę pamkę jak fotograf if you know what I mean ;] (film niedawno wykasowałem z dysku bo mi wadził, a był zajebisty polecam!)
mam 99% pewności że ten jacht występował w filmie pt "Rock'n'Rolla" i należał do Uriego, bogatego ruska w Londynie bajerował na nim tak prawniczkę Stelle. Ma się tę pamkę jak fotograf if you know what I mean ;] (film niedawno wykasowałem z dysku bo mi wadził, a był zajebisty polecam!)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów