📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wylizałbym jej stopy i psioche
Wygląda że tak miało być, jeszcze dodała dramatyzmu tym rozbryzgiem - brawa tego pro cyrku.
Bardzo ciekawe przedstawienie. Jeszcze na takim nie byłem
Dobrze że muzykę dali bo bym nie wiedział że koniec występu
[ Dodano: 2024-07-29, 16:15 ]
@Jarosławkaczyński: dupę se wyliż
[ Dodano: 2024-07-29, 16:15 ]
@Jarosławkaczyński: dupę se wyliż
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Na szczęście pod spodem był basen z wodą
Szczęście to by było jak by zamiast wody jakiś kwas był lub chociaż płonąca smoła, a teraz to żadne szczęście, bo mogła przeżyć zbyt płytko żeby utonęła.
Na szczęście basen miał płytkie dno, które zamortyzowało upadek ryjem.
lacrimal napisał/a:
Wygląda że tak miało być, jeszcze dodała dramatyzmu tym rozbryzgiem - brawa tego pro cyrku.
To zupełnie jak trzydniowa operacja specjalna, a wyszło trzy lata i dwieście tysięcy trupów.
Też tak miało być.
To ruscy są jednak na tych igrzyskach?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Na szczęście pod spodem był basen z wodą
jakie kurwa szczęście? to ruska szmata, tam powinien być zbiornik ze wrzątkiem,
Pierdolnela jak mi ostatnio naleśnik na podłogę.
Też był do wyjebania.
Też był do wyjebania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów