📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chujowe i wcale ale to wcale nie śmieszne. Parę razy byłem tak ochlapany i tylko raz gość się zatrzymał i przeprosił. Chamstwa nie toleruję i piwa za takie zachowanie nie dam - wybacz!
szli bez parasolki, tak czy siak byli mokrzy
Postaram się jakoś to przeżyć i się nie rozpłakać.
tez bym chciał kogos tak ochlapac, niestety sam mam trochę kultury i nie potrafię
zacznij jeździć samochodem w taką pogodę to się przekonasz że to wcale nie jest takie chamskie...
Szkoda, że ta kałuża nie zakrywała studzienki, z której akurat złomiarze zapierdzielili pokrywę
we must secure the existence of our race and a future for white children
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów