Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
psiaki są wierne, a koty to egoistyczne skurwysyny i sierściuchy jebane, o!
Jak Ty brzydko się wyrażasz o najwspanialszych stworzeniach na ziemi.
oba moje koty poczuly sie urazone zamieszczonym obrazkiem.
a) Chuj mnie obchodzi ile masz kotów. Koty ciągną do myszek a myszke pewnie masz.
b) Mój pies nie śmierdzi bo jest regularnie myty, czesany itp. Co innego koty, których nie kontrolujesz bo wychodzą sobie w domu, w między czasie zjedzą jakiegoś szczura, położą się w gównie, wejdą do piwnicy i załapia pchły a potem jebie na całym korytarzu (sąsiadka kociara)
c) Mój pies nie woła o spacer bo wychodzi 3 razy dziennie
d) A kot to Ci kurwa po to żeby się tylko tulił rano bo ani nie wychodzisz z nim ani nic bo chodzi swoimi drogami. To po chuj ci on ?
e) Nie muszę wydawać kasy na jakieś kuwety i żwirki co równa się z oszczędnością
Aha i co to znaczy czopkuje kocim rodzicom ? Aplikuje im czopki ?
@szkarad
a) Chuj mnie obchodzi ile masz kotów. Koty ciągną do myszek a myszke pewnie masz.
b) Mój pies nie śmierdzi bo jest regularnie myty, czesany itp. Co innego koty, których nie kontrolujesz bo wychodzą sobie w domu, w między czasie zjedzą jakiegoś szczura, położą się w gównie, wejdą do piwnicy i załapia pchły a potem jebie na całym korytarzu (sąsiadka kociara)
c) Mój pies nie woła o spacer bo wychodzi 3 razy dziennie
d) A kot to Ci kurwa po to żeby się tylko tulił rano bo ani nie wychodzisz z nim ani nic bo chodzi swoimi drogami. To po chuj ci on ?
e) Nie muszę wydawać kasy na jakieś kuwety i żwirki co równa się z oszczędnością
Aha i co to znaczy czopkuje kocim rodzicom ? Aplikuje im czopki ?
To jak odwieczna walka dobra ze złem, nie ma szans na przegadanie drugiej strony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów