18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Screeling 2013-07-27, 11:35
Kurwa. Jesteście ludźmi, i wszystko w co wierrzycie akurat wy istnieje na pewno prawda? Bo ludzie to taki najinteligentniejszy wytwór całeego wielkiego wszechświata, że oni na pewno wiedzą, czy istnieje Bóg, czy nie istnieje nic, czy kurwa jeszcze nie wiadomo co ! PRAWDA! Przecież mamy na to wszystko takie niepodważalne dowody!
Zgłoś
eNeRgOo 2013-07-27, 11:44
Bóg istnieje? Pokażcie mi go
Zgłoś
rawpanic 2013-07-27, 12:34 3
dla mnei kazdy kto dozyl przynajmniej do wieku rozwoju umyslowego, czyli okolo 6 lat, i nadal wierzy w pana boga, aniolow, super aniolow, swietych, itd. jest niedorozwinietym debilem...
Zgłoś
c................N 2013-07-27, 12:36
Już w chuj katoli spina dupę pod DOWCIPEM. To jest sadistic idioci, a nie kurwa ogłoszenia duszpasterskie.
Zgłoś
szwajceneger 2013-07-27, 12:56 7
Kurwa mać, ale Wy macie problemy. Żarty z żydów, arabusów, hindusów, ateistów i reszty jest ok(nie wspominając o żartach zahaczających o nekrofilię czy pedofilię), ale z tylko spróbuj ruszyć chrześcijaństwo, przejebane po całości. A debile dalej nie pojmują że to jest żart.
Zgłoś
quilk 2013-07-27, 13:03
Tylko przeczytałem dowcip i już wiedziałem co się dzieje w komentarzach.
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-07-27, 13:28 4
@szwajceneger, bo sadole to w większości typowe cebulactwo i hipokryzja. Obrażają i śmieją się z tylko z tego, co im się podoba i zgadza się z ich światopoglądem.

Zgłoś
WildGee 2013-07-27, 13:47
"Gdybyś miał wybrać między pokojem na świecie a miliardem dolarów, co byś wybrał? "

Podejrzewam, że ta pierwsza opcja ziściła by się w taki sposób, że każdy człowiek zostawiał by swoje poglądy religijne dla siebie

Co nie zmienia faktu, że i tak brał bym miliard...
Zgłoś
c................0 2013-07-27, 14:08
Ale jak by wszyscy mieli miliard to ten miliard by był chuchuchu warty
Zgłoś
hide999 2013-07-27, 14:15
Jestem katolikiem i się do ateistów nie przypierdalam na okrągło. I kto tu ma ból dupy ? Już każdy wie, że wg Was Boga nie ma, więc nie powtarzajcie tego na okrągło.
Zgłoś
a................5 2013-07-27, 14:41 5

Tyle do powiedzenia.
Zgłoś
Mojoo 2013-07-27, 14:51
a jak jestem agnostykiem to co już jestem lepszy od ateisty bo potrafię sobie wyobrazić istnienie jakiegoś bytu nadprzyrodzonego? ale i tak jebie religie, bo na razie nie natknąłem się na żadną fajną. Może ten byt jednak chce po prostu, żebyśmy dobrze żyli i nie potrzebuje do tego żadnych instytucji co?
Zgłoś
c................N 2013-07-27, 16:31
Dlaczego katole (tak, katole) napierdalacie na ateistów, bo ktoś wrzucił dowcip. Jeszcze raz powtórzę, dowcip. Nikt wam nic nie wytyka, a wytknąć wam można bardzo wiele hipokryci.
Zgłoś
DeepInLove 2013-07-27, 17:06
Wyluzujcie xD To tylko żart a Wy robicie jakiś shitstorm xD
Zgłoś
qhash 2013-07-27, 18:15 2
UltorMatrix napisał/a:

PS: Dla mnie każdy który nie umie sobie wyobrazić istnienia wszechpotężnej siły to człowiek upośledzony umysłowo, ponieważ nie potrafi skłonić się do myślenia. (Nie uwierzyć, wielu "naukowców" nie potrafi wyobrazić sobie absolutu)

ale ty kurwa jesteś głupi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów