18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Incognito1984 2013-07-26, 16:47 15
Następny wojujący ateista. Ić stont!
Zgłoś
Petruss 2013-07-26, 16:54 28
DeepInLove, twierdzisz że bóg nie istnieje? Poczekaj, zaraz przyjdą eksperci i udowodnią Ci że masz rację
Zgłoś
I................o 2013-07-26, 17:16 28
Ateiści mają bardzo poważny problem logiczny, no bo jak udowodnić istnienie nicości? A tak swoją drogą Bóg nie wierzy w ateistów dlatego oni nie istnieją...

PS: Dla mnie każdy który nie umie sobie wyobrazić istnienia wszechpotężnej siły to człowiek upośledzony umysłowo, ponieważ nie potrafi skłonić się do myślenia. (Nie uwierzyć, wielu "naukowców" nie potrafi wyobrazić sobie absolutu)

Myślę, że wyczerpałem temat. Wiara to sprawa osobista Ty nie wpierdalaj się do mojej ja będę taki sam wobec Ciebie. Dziękuje, dobranoc.
Zgłoś
P................i 2013-07-26, 17:16 14
Jest i chuj
pl.wikipedia.org/wiki/Bug
tu was mam!
Zgłoś
Zgon14 2013-07-26, 17:37 31
Taki wojujący ateista nie jest dużo lepszy od wojujących kozojebców. Ten i ten próbuje wpajać swoją ideologie.
Jesteś ataistą?
To zostaw to dla siebie.

NIE UŻYWAM CAPS LOCKA, PO PROSTU TRZYMAM SHIFT, A I TAK DOSTAJE WARNY
Zgłoś
Tupolew18 2013-07-26, 17:45 87
Jesteś katolikiem? Zostaw to dla siebie

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-07-26, 17:52 22
Kawał dobry, nawet się uśmiałem

Co do katoliczków, niestety mają rację, jeśli ateista przypierdala się do religii, a tym bardziej mówi np. "nie wejdę do kościoła, bo nie wierzę", to jest pseudoateistą. Ateista ma po prostu wyjebane na te wszystkie wasze religie.

UltorMatrix napisał/a:

Ateiści mają bardzo poważny problem logiczny, no bo jak udowodnić istnienie nicości? A tak swoją drogą Bóg nie wierzy w ateistów dlatego oni nie istnieją...

PS: Dla mnie każdy który nie umie sobie wyobrazić istnienia wszechpotężnej siły to człowiek upośledzony umysłowo, ponieważ nie potrafi skłonić się do myślenia. (Nie uwierzyć, wielu "naukowców" nie potrafi wyobrazić sobie absolutu)

Myślę, że wyczerpałem temat. Wiara to sprawa osobista Ty nie wpierdalaj się do mojej ja będę taki sam wobec Ciebie. Dziękuje, dobranoc.

Tak czytam Twoje wypociny i to raczej Ty masz poważny problem logiczny.

Istnienie nicości? Twierdzisz, że bóg jest niczym?

Drugiego zdania kompletnie nie pojmuję, pomijając Twoje bazgroły, to (pomijając, że nie jestem katolikiem) bóg szanuje każdą istotę i w każdej chwili daje jej szanse na nawrócenie się. Logicznie rzecz ujmując (wg pisma świętego itp.) można do końca życia rozpierdalać świat, potem się nawrócić i wyspowiadać. Koniec, jestem święty. Zaaajebiście.

Wszechpotężna siła? A Ty przez to co rozumiesz? Może bóg Ci stworzy kamień, którego nie da sam rady podnieść? Dla mnie jest to pusty przymiotnik z przedrostkiem "Wszech" jakby to było coś zajebistego i nadzwyczajnego. Mamy Wszechświat częściowo zbadany i nikt tego nie może ogarnąć, co dopiero mamy sobie wyobrażać "wszech" boga.

Do ostatniego się już wypowiedziałem.

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
I................o 2013-07-26, 20:49 3
YoogiGoogi napisał/a:

Tak czytam Twoje wypociny i to raczej Ty masz poważny problem logiczny.

Istnienie nicości? Twierdzisz, że bóg jest niczym?

Drugiego zdania kompletnie nie pojmuję, pomijając Twoje bazgroły, to (pomijając, że nie jestem katolikiem) bóg szanuje każdą istotę i w każdej chwili daje jej szanse na nawrócenie się. Logicznie rzecz ujmując (wg pisma świętego itp.) można do końca życia rozpierdalać świat, potem się nawrócić i wyspowiadać. Koniec, jestem święty. Zaaajebiście.

Wszechpotężna siła? A Ty przez to co rozumiesz? Może bóg Ci stworzy kamień, którego nie da sam rady podnieść? Dla mnie jest to pusty przymiotnik z przedrostkiem "Wszech" jakby to było coś zajebistego i nadzwyczajnego. Mamy Wszechświat częściowo zbadany i nikt tego nie może ogarnąć, co dopiero mamy sobie wyobrażać "wszech" boga.

Do ostatniego się już wypowiedziałem.

Nie wiem, może mam problemy z poprawnym wypowiadaniem się, ale

"Ateiści mają bardzo poważny problem logiczny, no bo jak udowodnić istnienie nicości? " Gdzie tu jest wzmianka o Bogu? Mowa o niebycie, nicości, czy jak wolisz pustce. Bo skoro nie ma Boga to co jest? Nic.

Następnego akapitu nie skomentuje, typowe pierdolenie niezaznajomienie z tematem który nie zna Pisma Świętego, a tak apropos i poza tym gdzie ja pisałem o chrześcijaństwie? Gdzie ja kurwa wspomniałem o chrześcijaństwie?

Dalej oczywiście, że może, kto powiedział że Bóg musi być w jednej osobie? Pierwszy lepszy przykład to Ra i jego wcielenia...

I tu dochodzimy do sedna, nie potrafisz sobie wyobrazić wszechmogącego, co ja robię w łatwością i co więcej w wielu płaszczyznach, mówiąc ściślej religiach.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, ponieważ nie wyraziłem się zbyt jasno chętnie rozwinę temat bo co jak co ale abstrakcyjne myślenie nie jest dla każdego.
Zgłoś
Marxe 2013-07-26, 23:29 28
czas na komedie

Zgłoś
Sytri 2013-07-26, 23:36 21
Piwa nie dostaniesz.
Zgłoś
gwauro 2013-07-26, 23:40 10
Jak miałem 16 lat poświęciłem z rok na analize. Przeczytałem kilka książek, filmów, część Biblii i stwierdzam, że jestem wierzącym z wyboru.

Wojujący ateiści to gimbusy w wieku 13-16 lat, kiedy to odkrywają wewnętrznego buntownika i bez żadnej analizy wyzywają czyjąś wiare tylko żeby obrazić.
Nawet jeśli ktoś nie jest wierzący, wiele może się nauczyć z Biblii - a szczególnie jak żyć
Zgłoś
B................i 2013-07-26, 23:41 2
Ateiści na ogół dostają więcej piw tutaj jak i na innych portalach internetowych Co nie znaczy że mają racje.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-26, 23:41 10
niestety, ateizm, który był brakiem wiary w istnienie boga, stał się religią i to kurwa wojującą.
Jestem w stanie zrozumieć, że muzułmanie, żydzi, chrześcijanie kłócą się o to czyj Bóg jest prawdziwy, ale tego że ateiści zaczynają z fanatycznym wręcz podejściem udowadniać wszystkim wokół siebie że Boga niema już nie rozumiem.
Jeżeli Boga niema to powinieneś mieć wyjebane na to ze inni wierzą że jest, co was kurwa obchodzi czy ktoś wierzy w Boga, duchy, ufo, krasnoludki czy inne rzeczy, to jest jego kurw jebana prywatna sprawa. Natomiast wasza postawa zaczyna przypominać wojująca inkwizycję, przy czym, obecny obraz tej instytucji jest mocno wypaczony przez filmy i wypowiedzi pseudo ateistów.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
matiko122 2013-07-26, 23:43 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów