Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
freddy.krueger napisał/a:
Im ruskich mniej tym lepiej
Że wy macie jeszcze czas pisać te głupie komentarze Mykoła. Jak sytuacja na froncie?
Dagestan to kolonia rf coś jak Luhansk albo Krym
czy
Czeczenia...
czy
Czeczenia...
Gdy pali się coś na stacji benzynowej, świetnym pomysłem jest jechanie w tym kierunku, żeby zobaczyć z bliższej odległości
Nie dość że Ruskie to jeszcze muśliny. Do piachu z tym, a właściwie to do chmury.
AnalAcrobat napisał/a:
Gdy pali się coś na stacji benzynowej, świetnym pomysłem jest jechanie w tym kierunku, żeby zobaczyć z bliższej odległości
tak to dobry pomysł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie