📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
znów te same cipy pod takimi tematami, aby mogły sobie wylizać wzajemnie dupska, gdy jedna z nich jest zasrana, wrzuca tym podobne kontrowersje,
a druga liże gówno z dupy pierwszej
edmund napisał/a:
znów te same cipy pod takimi tematami, aby mogły sobie wylizać wzajemnie dupska, gdy jedna z nich jest zasrana, wrzuca tym podobne kontrowersje,
Skończ pierdolić, żałosne to jest
TB303 napisał/a:
Skończ pierdolić, żałosne to jest
wiem że masz kilka kont i sam sobie odpisujesz,
poniekąd ,
mój post dotyczy też Ciebie
Jaki ten Naród jest tępy...
jakbyś wiedział, co to znaczy chociaż. Ubermensch to podludź, a w cudzysłowiu podludzi, bo uważają, że żydzi nie byli gorsi. A ten pedałek na dole to jakieś spolszczenie angielskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów