📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Potencjalnym odbiorcą tej prowokacji są ludzie posiadający zbędne obciążenie w głowie
Te budki to skarbonki darczyńcow dla obronców słusznej sprawy ps zaraz jade wrzucić tam pare kondomów
Odbiorcą może być człowiek, liczba pojedyncza.
Ludzie to liczba mnoga.
Abordaż! Do boju kamraci!
P.S.
te dwie budki to pewnie dla kaczek, ale w tym przypadku powinni juz jedna zdjac
Polacy nie zasluguja na wolnosc.
P.S.
te dwie budki to pewnie dla kaczek, ale w tym przypadku powinni juz jedna zdjac
Wolnoć Tomku w swoim domku, no co?
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Gdyby pedały miały tyle kultury tez bym nic do nich nie miał... Tak samo mam z moherami... Jak sobie robia zjazdy na końcu świata/impreza zamknięta etc... Mówię, żyj i pozwól żyć innym... Nie to co poejebane zjeby kolorowy czy islamska swołocz blokująca ulicę...
Brawo.
Brawo.
No, kurwa, jak jakiś psychiczny się obwiesi, to tak ma być. Autorytety macie zajebiste..
No i właśnie w ten sposób widzę całą Polskę w tym momencie , wojna polsko-polska przybrała monstrualne rozmiary, w necie non stop szczucie jednych na drugich. Są jeszcze normalne jednostki, które potrafią to dostrzec i po prostu olać, ale to promil w skalo narodu. A najlepsze , że w obu partiach rządzą żydzi .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów