📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurczę i pomyśleć, że za tą kasę, którą przejebał na ten alkohol, pewnie mógłby żyć sobie spokojnie, w ładnym mieszkanku, z godnością (jakąś)*.
* ewentualnie kupić jakiś inny narkotyk, po którym mógłby mieć fajniejsze sny
Jedni zbieraja kapsle a inni butelki.... dobry chlopak - medal mu sie nalezy, przynajmniej nie rzuca butelek do lasu czy cos...
Facet ładnie przyczynił się do rozwoju gospodarczego swoim skrajnym konsumpcjonizmem
Jak poczekał aż cena za butelkę skoczyła z 35gr na 80gr to się nieźle obłowił
Kto by pomyślał że Abelard Giza tak skończy....
Ojebie szkło na skupie i się wybuduje. Lepiej na tym wyjdzie niż my na tym jebanym zusie
bodzionek napisał/a:
Kurczę i pomyśleć, że za tą kasę, którą przejebał na ten alkohol, pewnie mógłby żyć sobie spokojnie, w ładnym mieszkanku, z godnością (jakąś)*.
To tak jak z palaczami i nie:
-wiesz, że za hajs który przepaliłeś przez ostatnich 30 lat, mógłbyś mieć teraz ferrari
-a gdzie Twoje ferrari?
Dziękuje,
dobranoc.
No ma chłopina problem... Ważne że ma kasę na swoje problemy
Już wiem skąd w rosji tylu oligarchów. W pewnym momencie sprzedali butelki.
Który to twój pokoj,?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów