📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przykra sprawa.
A tego typa w czerwonym t shircie, sprawcę mam nadzieję że zlinczowali na miejscu !
A tego typa w czerwonym t shircie, sprawcę mam nadzieję że zlinczowali na miejscu !
powinni to pokazywać w każdej TV i wypadki drogowe wywołane głupotą
tyle jest warte ludzkie życie ile brawura i głupota, jawnie rozwalona czachy, zabite dzieci
może któryś pójdzie po rozum do głowy... !!
bo co da mandat i zabrane prawko pfff
tyle jest warte ludzkie życie ile brawura i głupota, jawnie rozwalona czachy, zabite dzieci
może któryś pójdzie po rozum do głowy... !!
bo co da mandat i zabrane prawko pfff
Jakby miał kask to by przeżył
Wiem ze ten portal nie jest od użalania ale akurat śmierć dzieci nigdy nie cieszy zwłaszcza przez głupotę dorosłych... omijam takie filmiki a ten kuzwa niechcacy wlaczylem ... nie wiem jak można się śmiać z tego nawet na tym portalu.
vippero napisał/a:
4 latek do szkoły? jprd ale mają ciśnienie na siłę roboczą
No wiesz już od 8 lat będzie musiał iść do roboty to niby kiedy znajdzie czas na szkołę
Chyba pierwszy raz mnie wzruszyło coś na sadolu. Pewnie dlatego, że od półtorej roku sam mam bachora. Moment, w którym typ wziął dzieciaka na ręce mnie rozjebał. Idę, kurwa, zapalić
strasznie smutne
Tłok na ulicach, każdy jeździ jak chce...taki autobusiarz jednego zgona na tydzień robi lekko.
przynajmniej nie musi już po niego przyjeżdżać do szkoły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów