W Ładzie w sumie zginęły cztery osoby w tym rodzice panny młodej. Pod koniec ujęcie z Camry jak zapierdala. Dagestan.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapierdalał czy nie zapierdalał tego nie wiemy bo nie znamy ograniczenia prędkości na tamtej drodze.
Faktem jest, że 100% winy ponosi debil z łady a wisienką na torcie jest ujęcie z samochodu gdzie widać jak łada powolnie wykonuje manewr.
Faktem jest, że 100% winy ponosi debil z łady a wisienką na torcie jest ujęcie z samochodu gdzie widać jak łada powolnie wykonuje manewr.
Velture napisał/a:
Zapierdalał czy nie zapierdalał tego nie wiemy bo nie znamy ograniczenia prędkości na tamtej drodze.
Przeczysz samemu sobie, nie wiesz czy zapierdalał a oznajmiasz jego "oczywistą" 100% winę mimo, że ktoś skręcając w lewo mu zajechał...
@up
Bo wina jest oczywista. Nawet jakby typek toyotą zapierdalał 300 to łada i tak zajechała mu drogę wymuszając pierwszeństwo.
Bo wina jest oczywista. Nawet jakby typek toyotą zapierdalał 300 to łada i tak zajechała mu drogę wymuszając pierwszeństwo.
To się ustawili cwaniaczki, rocznica i wspominki pogrzebu tego samego dnia, facet nie musi prezentów kupować na rocznicę żeby nie wyglądało to źle cwanie cwanie
Perfekcyjne włączenie się do ruchu
tez nie wiem co to za nuta ale zgrali się erwelacyjnie, lipa no lipa ale takiego wejścia do refrenu żadko kto doświadcza
Velture napisał/a:
Mam nadzieje ze jak kiedyś zdechniesz w wypadku samochodowym zapierdalając to będziesz miał satysfakcje w grobie że zmieściłeś się w ograniczeniu prędkości na znaku drogowym danego odcinka trasy
Jak ktoś pędzi szybko ale w granicach oznaczeń drogowych to nie znaczy że automatycznie jest niewinny Trzeba jeszcze mieć olej w głowie.
Mimo wszystko tak, tutaj wina jest samochodu który wymusił.
Velture napisał/a:
Mylisz się. Wielokrotnie już pisałem, że w takiej sytuacji przy tak dużym przekroczeniu prędkości winę ponosi przekraczający prędkość.
Kolejny raz nie chce mi się tego wyjaśniać... Poszukaj stare posty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów