Przepraszam, że nie gif
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Przepraszam, że nie gif
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mogło pójść nie tak? Dla durnego zdjęcia i kilku laików rozbić sobie mordę.
Ładnie pięknie, lubię czytać statystyki ile rocznie zginęło osób na świecie robiąc selfi albo pozując do zdjęć
Kiedyś moja była chciała romantyczne zdjęcie na drabince na placu zabaw o zachodzie słońca. Wspięła się na samą górę, ja ustawiam kadr w aparacie (tak, nie miałem jeszcze komórki), a ona, że nie nie nie! Za daleko! Ma być tylko twarz widać!!! To ja- to po co tam wlazłaś jak ma być widać tylko twarz?? Nie ogarniesz...
Znawca_Cipek napisał/a:
Kiedyś moja była chciała romantyczne zdjęcie na drabince na placu zabaw o zachodzie słońca.
Które przedszkola są otwarte tak długo? Pewnie jakies prywatne
Całkiem ładne te kozice tam mają.....mniam.
Cycki obite, cipa obtarta.... Ech...
fajne ma nogi z dupy...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów