OMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak kurwa wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
czarna fortunaOMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak kurwa wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
Nie zesraj się. Makijaż już sobie zrobiłeś?
To jest stan umysłu. Niektórzy jeszcze wożą w ten sposób dzieci.
W Holandii, a szczególnie w Amsterdamie takie rowery cargo to norma i znacznie wygodniejszy sposób poruszania się niż samochód. Uliczki są tam mega ciasne i tak jest po prostu wygodniej
OMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak kurwa wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
W zasadzie to nie wiem o czym pierdolisz. Na wschodzie też są zacofane i biedne miejsca gdzie z braku alternatyw jeździ się rowerem lub zwyczajnie chodzi pieszo. Tak jak napisałem - to jest stan umysłu, kiedy z własnej woli ludzie robią sobie pod górkę i czynią życie marnym. Dlatego właśnie uważam, że jesteś lewackim komunistą - jara Cię taki styl życia a zwłaszcza możliwość narzucenia go innym.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.W zasadzie to nie wiem o czym pierdolisz. Na wschodzie też są zacofane i biedne miejsca gdzie z braku alternatyw jeździ się rowerem lub zwyczajnie chodzi pieszo. Tak jak napisałem - to jest stan umysłu, kiedy z własnej woli ludzie robią sobie pod górkę i czynią życie marnym. Dlatego właśnie uważam, że jesteś lewackim komunistą - jara Cię taki styl życia a zwłaszcza możliwość narzucenia go innym.
hahaha. Jedyny stan umysłu to masz ty i tobie podobni, którzy choćby mieli godzinę tkwić w korku w drodze do pracy to dalej będą w nim twardo tkwić, nie to co "plebs", taki jak ja, który śmignie obok na rowerze, oszczędzając czas, pieniądze i zdrowie.
hahaha. Jedyny stan umysłu to masz ty i tobie podobni, którzy choćby mieli godzinę tkwić w korku w drodze do pracy to dalej będą w nim twardo tkwić, nie to co "plebs", taki jak ja, który śmignie obok na rowerze, oszczędzając czas, pieniądze i zdrowie.
Aha, no tak, ci wszyscy ludzie są takimi imbecylami. Nie pozostaje nic jak tylko uratować ich dla ich własnego dobra i zmusić ich do przesiadki na rower żeby odkryli co tracą....
Ja pierdole. Właśnie dlatego trzeba zwalczać takie chore ideologie a ludzi, którzy to promują izolować. Jebane menty od uszczęśliwiania i naprawiania świata.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.OMG ruski troll znowu oburzony zgniłym zachodem.... Dzieci do szkół rowerami wożo? Jak to tak ? .... Tak kurwa wożą rowerami i to masowo, ja wiem, że to nie to samo co u was, traktorami na przyczepie , no ale staramy się
Bandera znowu nadaje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów