Naczelna broni swego samca potykaczem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy te istoty nie mogą normalnie wejść do sklepu, kupić czegoś, i wyjść jak biały człowiek?Czy proszę o zbyt wiele ?
Heliar napisał/a:
Trzeba było zajebać świni
Dokładnie,usadził by tucznika to by mu lepiej z typem poszło.
Patrze obiektywnie i nie jestem w stanie zobaczyć ludzkich cech u czarnej gorylicy
Zaczepianie naczelnych przy paśniku to igranie z ogniem
Niech się w końcu właściciel nauczy, że klatka zawsze ma być zamknięta.
czemu murzyni zawsze jakieś dziwne ruchu mają wogóle nie związane z żadnym boksem. Skaczą jak małpy
Zawsze jak jest bójka to baby drą ryja.. jej to bym zaebał gdyby na mnie rękę podniosła a w tym wypadku tabliczkę ostrzegawczą
tazos55 napisał/a:
czemu murzyni zawsze jakieś dziwne ruchu mają wogóle nie związane z żadnym boksem. Skaczą jak małpy[/quote
U nich w sportach walki jednostka odwraca uwagę rywala i czeka aż stado w niego wleci, jak nie ma stada to mózg im się wiesza.
W końcu załapała żeby bić krawędzią a nie płaskim... Einstein kurwa no
Maryja-Dziewica-69 napisał/a:
Czy te istoty nie mogą normalnie wejść do sklepu, kupić czegoś, i wyjść jak biały człowiek?Czy proszę o zbyt wiele ?
Chłopie czego Ty oczekujesz od zwierząt?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów