W Guangdong jechał motocyklista po czym zaczepił o coś szyją i spadł w skutek czego umarł bo nie przeżył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie zapominajcie że to Chiny. Była to więc słynna: "Niewidzialna ręka wolnego rynku".
O na nią można by holokausty zwalać zamiast na Niemców. No poza zapomnianym holokaustem białych Rosjan, który szedł w dziesiątki milionów. Za co żydom, zresztą Hitler stosownie odpłacił. Szkoda tylko że naszym kosztem, inaczej w jego urodziny mielibyśmy dzień wolny od pracy.
O na nią można by holokausty zwalać zamiast na Niemców. No poza zapomnianym holokaustem białych Rosjan, który szedł w dziesiątki milionów. Za co żydom, zresztą Hitler stosownie odpłacił. Szkoda tylko że naszym kosztem, inaczej w jego urodziny mielibyśmy dzień wolny od pracy.
Kara za niezapięty kask. Janlew znowu ma atak antysemickiego pierdolca. To się leczy, najlepiej ołowiem.
janlew napisał/a:
Yhym... te miliony pseudo europejskich hybryd rusiczów i mongołów (przy okazji dziesiątki tysięcy naszych rodaków) zostały wysłane w piach, że tak powiem, przez "Niewidzialną rękę wuja Joe", a później dla zatuszowania kombinowali jak koń pod górkę aby wyglądało to w statystykach "jako-tako". Objawiło się to między innymi przesunięciem terminu spisu ludności następującego po 1926 r. Pierwotnie miał się odbyć w 1933, następnie przesunięto na 1935, potem na 36, aż wreszcie odbył się w 1937 r. ukazując jak cudownym sukcesem była kolektywizacja powlekana hołodomorem, wszak zanotowano wzrost populacji.
Dalej, setki tysięcy uczestników obozów resocjalizacyjno-zawodowych którzy nie ukończyli pozytywnie kursu (czyt. wykorkowali) zostało dopisanych do ofiar niemieckich okupantów, i nikt z przyjaciół naszego nowego "przyjaciela" nawet nie zająknął się gdy przypominano kwestię niemieckich odkryć w smoleńsku. Ba! Nawet dali nam dobrą radę aby zamknąć dziób, a co bardziej niepokornym karma już odpłacała awariami samolotów . Widać zatem taka wola Boża, a my jako "katole" z krwii i kości powinniśmy zaakceptować ich wo... znaczy się "JEGO" wolę.
A tak na poważnie, od mniej więcej XV wieku możemy mówić że mamy śmiertelnego wroga z którym nie da się koegzystować, i co pewnie dla wielu może być szokiem, to nie są wcale Niemcy.
W dodatku regularnie co jakiś czas podrzuca nam wirusa pod postacią narodu wybrańców... taka, tykająca bomba.
Guangdong.. najlepiej miasto Guangzhou..
Piekna prowincja, cuda sie dzieja a na bazarach mozna jeszcze wieksze cuda dostac. Polecam odwiedzic
Piekna prowincja, cuda sie dzieja a na bazarach mozna jeszcze wieksze cuda dostac. Polecam odwiedzic
ej, zastanawiacie sie jak fantastico zamawia kebaba..??
w związku z nagłym napadem głodu, żryć mi dać, sam sobie przecież nie zrobie...
w związku z nagłym napadem głodu, żryć mi dać, sam sobie przecież nie zrobie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów