Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A te robaki codziennie smażą się na przewodach i dalej Gori Tu Latth Maar, Gori Tu Latth Maar
To jest element tego święta widocznie. Jak kogoś nie zabije to chuj nie święta.
Podążają za swoją boginią w stronę światła. Krótko, ale błysk zawsze jest.
I nikt o tym nie pisze
Za kwaśniewskiego tysiące polakow zginęło podczas prac trakcyjno kolejowych
I nikt o tym nie pisze
Co ty wogóle pierdolisz? Z choinki sie urwałeś czy co? Moze ci sie wydaje ze Kwasniewski
to byl powojenny prezydent czy co? Wogole jaki to ma związek z ciapkami?
Ty masz jakiś piękny umysł inaczej czy o co chodzi?
Wysłać im naszą polską matkę boską, niech ich chroni od zła wszelkiego elektrycznego.
I nikt o tym nie pisze
strasznie kradli i tory również
Rądzio prądzio prądzio prądzio!!!
Ja tez usłyszałem Radzio, Radzio i pewnie było by,: Uważaj kable! ale już po herbacie...
Potem tylko na nasze : Zpierdoliłes Radzio Radzio....
I nikt o tym nie pisze
Przy serwisie transformatorów też, głównie dlatego, że prace demontażowe prowadzono nocami przy słabym oświetleniu albo i bez. Ale to było przed epoką kamerek w telefonie, dlatego nie ma filmików.
Co ty wogóle pierdolisz? Z choinki sie urwałeś czy co? Moze ci sie wydaje ze Kwasniewski
Dzieci nie rozumieją sarkazmu, a poczucie humoru mają bardzo proste. Dorośniesz to zrozumiesz przekaz.
Zbychu czasem przyfazuje tak, że ciężko ogarnąć o chuj mu chodzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów