W odpowiedzi na zamieszki, wojsko i policja demolują własność prywatną:
W odpowiedzi na zamieszki, wojsko i policja demolują własność prywatną:
W ciągu roku dwóch będzie więcej hindusów niż Chińczyków.
My segregujemy śmieci a tam miliard ludzi pcha to do oceanów i rzek. Pluje na to niewychowane bydło. Kto był w indiach ten wie.
Co to za bunty w gównolandii bo pierwsze słysze... Nic nie krzyczą w wiadomościach......[/Avanti zaczęło się po wprowadzeniu nowego prawa emigracyjnego które daje łatwość osiedlania się wszelkim wyznaniom oprócz islamu ,prawo uchwalone ze względu na nasilające się masowe emigracje z państw sąsiednich Indiom a będących krajami muZelmanskimi często są to państwa wyznaniowe .
I tak oto rząd Indii chcąc ochronić i dać dom prześladowanym innowiercom został celem ataków muzelmanie którzy poxzuli się dotknięci - faktem ze ktoś broni ich ofiary i daje im schronienie bo przecież nie dlatego ze sami są emigrantami i dyskryminuje die ich ze względu na wiatę .
Warto dodać iż jeden z delegatów wnioskodawców projektu ustawy za wzór który ma przyświecać idei tej ustawy stawia Rzeczpospolita obojga Narodów jako wzór do naśladowania w kwestii swobód religijnych i narodowościowych .
To tak z grubsza o genezie protestów ,info od Sitha który robi w zoologicznym obok mojego miejsca pracy .
To tak z grubsza o genezie protestów ,info od Sitha który robi w zoologicznym obok mojego miejsca pracy .
Zaproś śniadego kolesia do założenia konta tutaj, osobiście bym miał wiele pytań do niego
w indiach dalej za pałki służą 1/2 calowe rurki pvc
To miecze świetlne z zajebanym zasilaniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów