Gównolicy "wynalazł" i prezentuje na makietce system wczesnego ostrzegania przed wypadkiem dwóch pojazdów ...
:
3) trójkę zobrazuję...
Kurwa poziom komentarzy zajebisty. Taki nie za mądry jak na ten portal przystało.
Dawno nie robiłem za ekspertę na sadolu więc wybaczcie mi bo wyszedłem z formy.
1) po chuj to? Jeśli każdy by się trzymał swojego pasa to problem nie występuje.
2) dostosowanie prędkości do warunków jeśli pkt1 jest błędny.
3) trójkę zobrazuję...
4) jeśli punkty od 1 do 3 nic nie pomogą to niech kurwy zdychają bo żaden sposób im nie pomoże. Czy to jakaś lampa/sygnalizator czy cokolwiek innego. Nie czarujmy się ale debile byli, są i będą. Jak szlabany i światła na rogatkach nie powstrzymują bezmózgów przed wjechaniem pod trąbiący pociąg to o czym my rozmawiamy.
Fajnie, że dzieciak coś próbuje zrobić i się rozwija ale nie czarujmy się ale i tak po tym filmiku pójdzie się wysrać na ulicę a potem jako dorosły zgwałci jakąś babę - taka kultura i tradycja więc jestem tolerancyjny.