📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten pokąsany już nie da się wkręcić w kolejną przygodę z łapaniem lamparta

Farciarz. Będzie mógł teraz podrywać laski na blizny po ugryzieniu lamparta.

Jak ja lubię te filmy co łapią lamparty, większe emocje niż w ekstraklasie
Kota cięzko złapać, czy duży czy mały. Te ich ruchy przyprawiają o obłed, są za szybkie dla naszego umysłu.
Ale wystarczy kotu obciać ogon i gubi orientację, Zaczyna sie miotać, biega jak opętany, z czasem się przyzwyczja.
Ale wystarczy kotu obciać ogon i gubi orientację, Zaczyna sie miotać, biega jak opętany, z czasem się przyzwyczja.
U nas też ktoś kiedyś próbował złapać tygrysa. I co? I k🤬a zastrzelili weterynarza.
remi1982 napisał/a:
U nas też ktoś kiedyś próbował złapać tygrysa. I co? I k🤬a zastrzelili weterynarza.
haha pamiętam
poligon6 napisał/a:
Kota cięzko złapać, czy duży czy mały. Te ich ruchy przyprawiają o obłed, są za szybkie dla naszego umysłu.
to prawie jak stary jak cie obrzezywal zyduwo j🤬a
Przypomina mi się, jak kiedyś w Polsce z zoo uciekł tygrys. W trakcie obławy zastrzelono... weterynarza.
W sumie to prawda że w Polacy też tego nie ogarniają.
Ale hindusi to mają chyba na tyle często że powinni lepiej sobie radzić ?
Ale hindusi to mają chyba na tyle często że powinni lepiej sobie radzić ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie