Milicja irańska zabiła 22 latkę za brak hidżabu, czy jak tam kurwa zwał.Pobili ją ze skutkiem śmiertelnym.
Ale tak rzeczowo przeciwko czemu protestują ??. Bo jak widać w przeciwieństwie do nas Polaków potrafią wyjść na ulicę i wyrazić swoje zdanie. Ale nas pięknie usadzili kredytami zobowiązaniami zakazami kontrolami.
czarna fortunaJa tam codziennie wychodzę na ulicę i nikt mnie tu w Polsce za brak hidżabu zajebać nie chce, nikt mnie kredytem nie usadził, kontrolowała mnie ostatnio 2 lata temu policja bo na 50 jechałem 70 ... Więc wracam spokojnie do domu
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Masz spokój bo potulnie robisz co władza każe. Płacisz absurdalnie wysokie podatki, które nie wiadomo na co idą, bo transparentność instytucji publicznych u nas praktycznie nie istnieje; nikomu wpływowemu nie nadepnąłeś na odcisk i nie wiesz jeszcze jak (nie)działa sądownictwo; nie prowadziłeś lokalu gastronomicznego w tzw pandemii; teraz z góry narzucili absurdalne ceny energii i będą pilnować ile jej zużywasz; jeśli masz samochód to niedługo Ci go odbiorą w ten czy inny sposób i wcisną Cię do wagonu dla bydła a potem jeszcze każą za to grubo płacić; zresztą wkrótce prawdopodobnie dowalą opłaty za wszystko co posiadamy prywatnie.
Ja level 30. Pracuje od 18 roku życia kilkanaście razy miałem sprawy z policją sądziłem się 2 razy sprawy zakończyły się dla mnie pomyślnie i uzyskałem zadość uczynienie za poniesione szkody. Dostałem max 2 mandaty w życiu które mi się należały. Pozostały mi 2 raty do spłacenia i mam własne mieszkanie i coś odłożone na czarną godzinę. Uwielbiam łebkòw z bluzą JP którzy narzekają jak to bardzo jest źle a sami nie potrafią nic zrobić
Masz spokój bo potulnie robisz co władza każe. Płacisz absurdalnie wysokie podatki, które nie wiadomo na co idą, bo transparentność instytucji publicznych u nas praktycznie nie istnieje; nikomu wpływowemu nie nadepnąłeś na odcisk i nie wiesz jeszcze jak (nie)działa sądownictwo; nie prowadziłeś lokalu gastronomicznego w tzw pandemii; teraz z góry narzucili absurdalne ceny energii i będą pilnować ile jej zużywasz; jeśli masz samochód to niedługo Ci go odbiorą w ten czy inny sposób i wcisną Cię do wagonu dla bydła a potem jeszcze każą za to grubo płacić; zresztą wkrótce prawdopodobnie dowalą opłaty za wszystko co posiadamy prywatnie.
No ale tak, w Iranie też wielu się zastanawia w czym problem - przecież wystarczy tylko we właściwy sposób zakrywać włosy, żaden problem, a jakaś awanturniczka, szur i spiskowiec nie potrafiła się dostosować.
czarna fortunaJa level 30. Pracuje od 18 roku życia kilkanaście razy miałem sprawy z policją sądziłem się 2 razy sprawy zakończyły się dla mnie pomyślnie i uzyskałem zadość uczynienie za poniesione szkody. Dostałem max 2 mandaty w życiu które mi się należały. Pozostały mi 2 raty do spłacenia i mam własne mieszkanie i coś odłożone na czarną godzinę. Uwielbiam łebkòw z bluzą JP którzy narzekają jak to bardzo jest źle a sami nie potrafią nic zrobić
Poza tym że patrząc jak zaciekle bronisz ruskich morderców, uderzasz w ich ofiary, po czym zachęcaasz ludzi do wychodzenia na ulicę to twoje intencje są bardziej niż oczywiste.
czarna fortuna