Coś dla córki, coś dla syna, coś dla taty i coś dla mamy. Mój pierwszy post, jak zobaczyłem te memy po prostu musiałem założyć konto i podzielić się moją radością
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
eh, kurwa, znowu mnie wyjebało do poczekalni i nie zauważyłem, dzięki.
Chciało Ci się aż tak fatygować, by zakładać konto, jedynie po to, by wrzucić to tutaj ? Musi Ci się zarąbiście nudzić...
Ale chyba do galerii, a jak wiadomo galeria to co innego
w galerii szybciej sie fapuje
Pierdolicie Hipolicie. Strasznie słodka historia opisana przy tym obrazku. Aż z wrażenia założyłem tu konto, żeby jebnąć komenta. Taki Kurwa jestem !
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Nie musiałeś.
bez jaj sadol na psy schodzi... bylo to juz z pol roku temu na wszystkich srejkach i tym podobnych;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów